Azok akik az házasságot csak egy fölösleges papírnak tartják és azt mondják, eszük ágában sincs elköteleződni, azok miért vállalnak gyereket?
Nem akarják lekötni magukat, de gyereket azt azért lehet. Pedig elválni még lehet, de egy gyereket visszacsinálni már nem lehet.
Két verzió létezik: akiknek csak úgy becsúszott, de megtartják, és akik direktbe eltervezték.
Mindkét verzió elköteleződés, sokkal nagyobb, mint a házasság, mégis irtóznak a házasságtól az emberek, miért?
Tehát aki nem házasodik össze, az nem is szeretheti a párját, csak szenved mellette, és közben azt bizonygatja, hogy milyen jó szabadnak lenni... Most komolyan nem látod, hogy mekkora ökörség ezt állítani?
Nekem a szülim össze voltak házasodva mert hát a gyereknek az kell... Mit nem adtam volna ha időben elválnak.... Akkor boldogok lehettek volna. Különben meg mindenki volt gyerek, had nyilatkozzanak ők arról, hogy mennyire érdekelte őket a szüleik kapcsolati állapota. Ha te úgy érzed, hogy attól lettél volna sérült, hogy a szüleid nem házasok, az a te bajod. Engem személy szerint teljesen hidegen hagy, hogy a szüleim házasok-e vagy nem, amíg boldogak.
Amúgy meg mindenkinek joga van gyereket vállalni, és neked ehhez semmilyen mértékben nincs közöd. Ez az igazság.
34es, miért baj az, ha valaki kicsit kilép a rózsaszín ködből és előre is gondolkodik?
Sokkal jobb lenne, ha mindenki így tenne, akkor nem lenne itt GYK-n is rengeteg ilyen kérdés, hogy akkor kié a ház, a kocsi, a nagymama után maradt millió, stb.
A gyereknek miért is jó, ha házasok a szülei? Bizonyos korig fel sem fogja, hogy mit jelent a házasság, ugyan miben befolyásolná az életét?
Esküszöm, nem értem ennek a logikáját.
"csakhogy azt talasztalom, akik nincsenek összeházasodva, semmit nem is éreznek már egymás iránt, csak úgy vannak, de tök közömbösen, és hangoztatják hogy milyen jó szabadnak lenni, közben meg egy pokol az életük. "
Ezt támaszd már alá valami konkrétummal, mert így eléggé légből kapottnak tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!