Teljesen kétségbe vagyok esve, lehetséges ez? Megvonhatja a szabadságot, és lehetséges hogy nem fizeti az ünnepeket? Így is folyamatosan emésztem magam mindenen.
Én azt mondom, keressen új munkehelyet, és jelentse fel ezt a szemét csaló frátert! És ameddig ilyen szellemű vállalkozók vannak, akiktől kapjuk a munkát (szerencsére én nem, de sosem dolgoznék egy ilyen görénynek sem, inkább éhen döglenék!!), mint itt az egyik hozzászóló is, na addig nem is fog az ország 1-ről a 2-re haladni. Ismerem az ilyet, a férjem főnöke is egy mocsok ilyen téren, de már nem sokáig sanyargat minket. És nekem egy vállalkozó se mesélje el, hogy csak csalással lehet érvényesülni! Mert az, hogy 5 napra elengedjem a szülő felesége mellé, ez csak emberség, semmi más és ti vállalkózók (tisztelet a kevés kivételnek!), mind embertelenek vagytok! És ez úgy nő, ahogy a vagyonotok is!
Neked pedig kitartást és ne idegeskedj, mert a babának sem teszel vele jót! Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!