36éves Férfi és egy 21éves nő felálllásban működhet párkapcsolat?
21: szerinted tehet arról egy 35-40 éves férfi, ha a felesége lelép a 2 gyerekükkel egy másik pasihoz egyik napról a másikra? Volt családi ház, kutya, macska, szép család, egészséges gyerekek. Egyik napról a másikra maradt az üresség. Ilyenkor mit kéne tennie a férfinak? Élni tovább egyedül, magába fordulva, szomorúan, megkeseredve? Miből gondolod, hogy a kérdés egy agglegényről szól, akinek soha nem volt semmi komoly az életében? És még buta is...? Ez már a feltételezésed legalja.
(Az általam ismert sztorit írtam le, az én párommal ez történt, mellesleg remekül keres, orvosi és közgazdász diplomája van, céget vezet, mellette igen elismert a szakmájában. Az gyerekek anyjának kapuzárási pánikja volt 3 éve - ő idősebb volt, mint a kedvesem, ezért lépett le egy másik pasihoz. Később próbálta magát visszakönyörögni, mindhiába. A gyerekek sokat vannak a páromnál, az anyjuk azóta egy rossz kapcsolatban vergődik, de onnan már nem mer/nem tud lépni.)
Szia! Nem olvastam -még- a válaszokat.
Szerintem müködhet! és csak rajtatok mulik milesz a jövöben!
Köztem és férjem közt több van mint 15 év, igaz én középsulis voltam mikor össze jöttünk, 3év utan költöztünk össze, akk házasodtunk, néha vannak kisseb-nagyobb viták, de hol nincs!? Minden ok, vele kepzelem az eletem.. :)
Üdv 24N
22-es,
Az is lehet, hogy a akedvesednek nem volt ideje a felesegere, sokat dolgozott, stb. Azert ilyenkor meg kellene hallgatni mind a ket oldalt, nem csak azt amit a kedvesed mondott megismerkedeskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!