Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 36éves Férfi és egy 21éves nő...

36éves Férfi és egy 21éves nő felálllásban működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
A lány még egyetemre jár,(szóval nem "önálló" anyagilag szülőktől függ),de a férfi pl már össze akarna költözni!Ez nem korai,hogy összeköltözzenek?
2014. júl. 12. 11:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

21: szerinted tehet arról egy 35-40 éves férfi, ha a felesége lelép a 2 gyerekükkel egy másik pasihoz egyik napról a másikra? Volt családi ház, kutya, macska, szép család, egészséges gyerekek. Egyik napról a másikra maradt az üresség. Ilyenkor mit kéne tennie a férfinak? Élni tovább egyedül, magába fordulva, szomorúan, megkeseredve? Miből gondolod, hogy a kérdés egy agglegényről szól, akinek soha nem volt semmi komoly az életében? És még buta is...? Ez már a feltételezésed legalja.

(Az általam ismert sztorit írtam le, az én párommal ez történt, mellesleg remekül keres, orvosi és közgazdász diplomája van, céget vezet, mellette igen elismert a szakmájában. Az gyerekek anyjának kapuzárási pánikja volt 3 éve - ő idősebb volt, mint a kedvesem, ezért lépett le egy másik pasihoz. Később próbálta magát visszakönyörögni, mindhiába. A gyerekek sokat vannak a páromnál, az anyjuk azóta egy rossz kapcsolatban vergődik, de onnan már nem mer/nem tud lépni.)

2014. júl. 12. 13:50
 22/33 Tubarózsa ***** válasza:
69%

Szia! Nem olvastam -még- a válaszokat.

Szerintem müködhet! és csak rajtatok mulik milesz a jövöben!

Köztem és férjem közt több van mint 15 év, igaz én középsulis voltam mikor össze jöttünk, 3év utan költöztünk össze, akk házasodtunk, néha vannak kisseb-nagyobb viták, de hol nincs!? Minden ok, vele kepzelem az eletem.. :)

Üdv 24N

2014. júl. 12. 13:53
 23/33 anonim ***** válasza:

22-es,

Az is lehet, hogy a akedvesednek nem volt ideje a felesegere, sokat dolgozott, stb. Azert ilyenkor meg kellene hallgatni mind a ket oldalt, nem csak azt amit a kedvesed mondott megismerkedeskor.

2014. júl. 12. 13:53
 24/33 Skorpió87 ***** válasza:
Nekem is idősebb párom van, 4 éve vagyunk együtt, de az én részemről nem értenek egyet a párkapcsolattal a korkülönbség miatt. Nektek, akiknek idősebb a párjuk nem szólnak be? Látom sokan jól vannak a párkapcsolatban. Nem értem, én emiatt miért kapok pofonokat az élettől. Én is szeretnék boldog lenni!
2014. júl. 12. 14:37
 25/33 Tubarózsa ***** válasza:
2kérdésem lenne. 1.mit írt a 22es? 2. Miért vagyok 0%-on, mi rosszat/bántot írtam?
2014. júl. 12. 15:07
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Tubarózsa: most a 21-es válasz a 22-es, mert az előbbit törölték, ahogy látom. Te (meg én is) azért vagy 0%-on, mert sikeres és boldog párkapcsolatban élsz egy nálad jóval idősebbel. De ezt a "Családi kapcsolatok" kategóriában meg kell szoknod. Ha te boldog vagy, az másnak - a boldogtalanoknak - nagyon szúrja a szemét, ezért bármit írsz is, lepontozzák. Ne törődj a százalékoddal, én soha nem foglalkozom vele. Egyáltalán nem mérvadó már a hasznosság szempontjából, sokan úgy használják, mint a FB like, vagy nem létező dislike gombját. Itt kiélhetik magukat, és levezethetik a feszkót azzal, hogy minden szembejövő választ lepontoznak, akár hasznos volt, akár nem. Mi hasznos választ adtunk, leírtuk, hogy működhet egy kapcsolat, így a válaszunk hasznos volt attól függetlenül, hogy le van pontozva. Azok a válaszok, amik csak belekötöttek másokba, és nem a valódi kérdésre adtak konkrét választ, sokkal magasabb %-on állnak, mert itt az a jó válasz, ami szapulja a másikat, és negatív hangvételű.
2014. júl. 12. 15:14
 27/33 Tubarózsa ***** válasza:
27es: köszi a válaszod. Igen, lassan megszokom h "ok" nélkül pontozzák le az embert. Kb. soha nem írom le mennyi van köztünk és h jöttünk/ költöztünk össze, h ne "szavazzanak "le ez miatt. Köztetek van különbség ha igen mennyi? Bocsi lusta Vagyok vissza lapozni... Ha esetleg írtad már...
2014. júl. 12. 16:37
 28/33 Tubarózsa ***** válasza:
26os....
2014. júl. 12. 16:37
 29/33 anonim ***** válasza:
17 év van köztünk.
2014. júl. 12. 16:54
 30/33 anonim ***** válasza:
Koztunk "csak" 10 év van, de szépen műkodik, én 25, Ő 35. Már van egy kisbabánk is.
2014. júl. 12. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!