Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terrorban elunk. Adtok nehany...

Terrorban elunk. Adtok nehany tanacsot?

Figyelt kérdés

Anyam pasija folyton feltekenykedik(pedig semmi oka nincs ra,es alapja sincs a feltekenykedesnek)...sokszor lehordja a letezo legocsmanyabb modon...ugy tesz,mintha anyam egy utolso ribanc lenne,sokszor meg hozza is ut.Probalom megfekezni,de nem tud egyszeruen gondolkodni.

Sokszor beszeltem anyammal errol a sziturol,es azt mondja,hogy csak a penz miatt van vele (elegge kilatastalan helyzetben vagyunk)...de egyszeruen nem tudom,hogy tudja elviselni ezt a megalaztatast.Azzal biztatom,h neki sokkal jobb jar,biztos talalna mast,de meg csak meg sem probalja

Nem tudom,hogy mi lehetne a megoldas...most is egy fatalis cirkuszon vagyunk tul,es,sajnos en is beleavatkoztam(irtam a pasinak 1 uzenetet),amit anyam nem igazan ertekelt...azzal jott,h rezsit mibol fizetunk,meg bankot mibol fizetunk...

Nem tudom mit tehetnek...gyulolom ezt az allapotot :|

2010. jan. 7. 15:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban 5-6 évig volt anyámnak egy nagyon hülye pasija, aki szó szerint az képzelte, hogy ő a világ közepe, vert engem is, voltak gyerekei, őket is verte, aztán anyámmal is csúnyán veszekedtek és sokszor elfajult a dolog annyira, hogy nem bírtam neézni, inkább leléptem. Ott hagytam őket veszekedni, voltam kb 8 éves. Én minden nap arról álmodtam, hogy megölöm azt a pasit, aztán idővel anyukám is elkezdte utálni, majd egy szép nyári napon, ementünk anyuval nyaralni, 1 hónapra és a pasiját meg véletlenül otthonfelejtettük. Egy hónap mulva hazatértünk, és a pasi nem volt sehol. Volt nagy boldogság, öröm, amit el tudsz képzelni.

Hozzáteszem, hogy anyukám dolgozott, nem keresett sokat, de nagyival és anyuval együtt teljesen jól elvoltunk utána. Később egy fél évre rá anyukám talált másik pasit magának, akivel azóta is együtt van. Később összeköltöztek, én meg nagymamámnál maradtam, jól elvannak azóta is, én már 30 éves vagyok, barátomnál élek, de ők még mindig együtt vannak.

Szóval ha a férfival nem lehet emberi nyelven beszélni, akkor meg kell próbálni kilépni a kapcsolatból.

Anyukád vállalhat takarítást, neten felad híretést, sokat nem fog keresni vele, de ha nincs jobb, az is valami.

Aztán a rokonok is segíthetnek, kölcsönadnak pl.

2010. jan. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!