Szerintetek jogos a kérésem?
férjem korán kelő, hajnalban már ébren van, gyerek f7-7kor kel, f8-kor indulnak, férjem viszi óvodába.
én 8ig aludhatnék, de nem, férjem minden reggel közli, hogy vagy felkelek és elkészítem a gyereket vagy nem viszi el... (és tényleg nem viszi el ha nem ugrok)
ő 8kor lefekszik aludni, én nem tudok, gyerek 9kor alszik el, utána még rendet teszek, kikészítem a ruháit abban bízva, hogy hátha... majd netezek kicsit.
szerintem semmiből nem tartana neki elmondani azt a 3 mondatot, hogy mossál fogat, vedd fel a nadrágod, stb...
szerinte meg egy valamirevaló anya nem döglik 8ig
Több észrevétel..
Nagyon nem normális, hogy a férjed képtelen a saját gyerekét összekészíteni, eletképtelen a gyereknevelésre..
Az sem normális, hogy a fél7-7 et te korainak tartod a kelésre, az a normális idő( 7 végen kelünk mi pl ekkor)
Szerintem talán a férjedet zavarja, hogy lusta vagy... Mert nem tudom,mhogy más esetben képes-e a gyereket összekészíteni, ha nem akkor vele is gondok vannak.
Nem 5-kor várja el, hogy cselédként viselkedj, hanem hogy ne laludd át a napt, ez csak ürügy arra, hogy emberi időben kelj. Nem vagy ettől rossz feleség anya, hogy nem kelsz, hanem inkább az, hogy képes vagy lustizni amíg az egész család elindul...persze néha belefér, de ha nem is csinálok semmit( öltöztetés..egyéb) akkor is jól esne. Aláddal reggelizni, és elbúcsúzni tőlük reggel, amikor elindulnak. Nem lehet azt sem mondani, hogy korán kellene kelned.a többi elvárása a féjednemk baromság..
Viszont azt a egyet nem értem, hogy miét nem gyerekvállallas és házasság előtt derültek ki ezek a dolgok, ha pedig igen, akkor nálatok ez az elvárás.
Ennyi, hiába mondanám azt, hogy alludj 10-11-ig, ha a ferjed ezen kiborulna..
/egyébkent te nem dolgozol, vagy mit csinálsz egész nap?/
Egyébként mi a te kérésed???
Vagy te vagy a férj?
Vagy az előző kérdés ihlette a tiedet?
"Az sem normális, hogy a fél7-7 et te korainak tartod a kelésre, az a normális idő( 7 végen kelünk mi pl ekkor) "
És miért ez a normális?
Tudod, sokan járnak 9-10-re, esetleg délutánra. Én pl. rosszul lennék, ha 8 előtt kéne kelnem. A hétvégéről meg ne is beszéljünk :)
A többivel egyetértek.
22-es, Te elolvastad a kérdező kommentjeit? Írta, hogy 9-re jár dolgozni, és este 9-kor, mikor elalszik a gyerek, ő még pakol, és utána szeretne kicsit kikapcsolódni, tehát netezik meg ilyesmi.
A párja pedig 8-kor már alszik, a gyereknek nem olvas mesét, mert fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!