Szerintetek jogos a kérésem?
férjem korán kelő, hajnalban már ébren van, gyerek f7-7kor kel, f8-kor indulnak, férjem viszi óvodába.
én 8ig aludhatnék, de nem, férjem minden reggel közli, hogy vagy felkelek és elkészítem a gyereket vagy nem viszi el... (és tényleg nem viszi el ha nem ugrok)
ő 8kor lefekszik aludni, én nem tudok, gyerek 9kor alszik el, utána még rendet teszek, kikészítem a ruháit abban bízva, hogy hátha... majd netezek kicsit.
szerintem semmiből nem tartana neki elmondani azt a 3 mondatot, hogy mossál fogat, vedd fel a nadrágod, stb...
szerinte meg egy valamirevaló anya nem döglik 8ig
na ez az, utolsó :)
neki lehet, nekem miért nem? pl. soha nem olvas neki esti mesét, mert ő már akkor fáradt...
én meg reggel vagyok fáradt. és egy ovisnak azért igazán nem kell sok segítség, egyedül elkészülődik, csak kicsit noszogatni kell. de mivel ma is 5-től fent volt a férjem, úgy gondolom jut elég ideje arra, hogy magát elkészítse.
vissza feküdni meg nem tudok, 8kor kelnem kell, én is dolgozok
nem utolsónak hanem utolsó előttinek írtam :)
nem, nem most lett korán kelő, csak pár éve még nem kellett egy 4 évessel munkába indulnia...
Milyen munkahely az, ahová 8 után kell menned? Ha reggel aludni akarsz, akkor miiért netezel késő éjjelig?
Ha a gyerek 9-kor elalszik, akkor a rendrakás, ruha készítés max. egy óra hossza. Ha 10-11-kor fekeszel, akkor felkelhetsz te is 7 órakor.
"Milyen munkahely az, ahová 8 után kell menned?"
Ezt nem értem. Én is 9-re járok, és még rengetegen.
13as: jó munkahely :D
meg is néztem, hogy alszik-e férjem, pont ezekkel a baromságokkal érvel ő is :)
mert nem akarok 10ker lefeküdni, mert pörgök éjfélig, mert nekem ez így jó :)
nem szeretek 7kor kelni, 8kor kipattanok az ágyból és ugrálok este 10-ig, utána jól esik netezni, filmet nézni... nyilván ez nem jár mert van gyerekem, ugye? :)
de nem ez a kérdés, hogy miért nem fekszem le előbb vagy milyen munkahelyem van...
"egy valamirevaló anya nem döglik 8ig" gratulálok...
Egy valamirevaló apa pedig el tudja rendezni reggel a gyerekét. Szerintem nagyon gáz, ha egy ilyen feladat meghaladja a képességét. Minek vállal gyereket, ha nem gondoskodik róluk?
És mi az a hülyeség, hogy ez az anya dolga? F.@sszal nem lehet gyereket öltöztetni? Bocsánat, hogy vulgáris vagyok, de a férjed egy lusta, önző dög. Szerintem úgy van vele, hogy ha ő dolgozni megy, akkor neked se legyen jobb, keljél csak föl szépen, még akkor is, ha nem lenne muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!