Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos a kérésem?

Szerintetek jogos a kérésem?

Figyelt kérdés

férjem korán kelő, hajnalban már ébren van, gyerek f7-7kor kel, f8-kor indulnak, férjem viszi óvodába.

én 8ig aludhatnék, de nem, férjem minden reggel közli, hogy vagy felkelek és elkészítem a gyereket vagy nem viszi el... (és tényleg nem viszi el ha nem ugrok)

ő 8kor lefekszik aludni, én nem tudok, gyerek 9kor alszik el, utána még rendet teszek, kikészítem a ruháit abban bízva, hogy hátha... majd netezek kicsit.

szerintem semmiből nem tartana neki elmondani azt a 3 mondatot, hogy mossál fogat, vedd fel a nadrágod, stb...

szerinte meg egy valamirevaló anya nem döglik 8ig

2014. júl. 8. 22:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

na ez az, utolsó :)

neki lehet, nekem miért nem? pl. soha nem olvas neki esti mesét, mert ő már akkor fáradt...

én meg reggel vagyok fáradt. és egy ovisnak azért igazán nem kell sok segítség, egyedül elkészülődik, csak kicsit noszogatni kell. de mivel ma is 5-től fent volt a férjem, úgy gondolom jut elég ideje arra, hogy magát elkészítse.

vissza feküdni meg nem tudok, 8kor kelnem kell, én is dolgozok

2014. júl. 8. 23:18
 12/25 A kérdező kommentje:

nem utolsónak hanem utolsó előttinek írtam :)

nem, nem most lett korán kelő, csak pár éve még nem kellett egy 4 évessel munkába indulnia...

2014. júl. 8. 23:21
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Milyen munkahely az, ahová 8 után kell menned? Ha reggel aludni akarsz, akkor miiért netezel késő éjjelig?

Ha a gyerek 9-kor elalszik, akkor a rendrakás, ruha készítés max. egy óra hossza. Ha 10-11-kor fekeszel, akkor felkelhetsz te is 7 órakor.

2014. júl. 8. 23:31
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Sógorom is korán kelő. Nejének ágyba viszi a kávét...
2014. júl. 8. 23:42
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

"Milyen munkahely az, ahová 8 után kell menned?"

Ezt nem értem. Én is 9-re járok, és még rengetegen.

2014. júl. 8. 23:49
 16/25 anonim válasza:
66%
Egy nonek nagyon sok feladata van otthon,gyerek,hazimunka es ha ez mellett meg dolgozol is akkor le a kalappal.A ferjednek be kene segiteni legalabb annyival hogy hagy pihenni.Ha meg csunyan beszel veled ne hagyd magad.Inkabb egyedul mint egy rossz hazassagban.
2014. júl. 8. 23:53
 17/25 anonim ***** válasza:
5%
Ki akart elsősorban gyereket?
 18/25 A kérdező kommentje:

13as: jó munkahely :D

meg is néztem, hogy alszik-e férjem, pont ezekkel a baromságokkal érvel ő is :)

mert nem akarok 10ker lefeküdni, mert pörgök éjfélig, mert nekem ez így jó :)

nem szeretek 7kor kelni, 8kor kipattanok az ágyból és ugrálok este 10-ig, utána jól esik netezni, filmet nézni... nyilván ez nem jár mert van gyerekem, ugye? :)

de nem ez a kérdés, hogy miért nem fekszem le előbb vagy milyen munkahelyem van...

19/25 anonim ***** válasza:
69%

"egy valamirevaló anya nem döglik 8ig" gratulálok...

Egy valamirevaló apa pedig el tudja rendezni reggel a gyerekét. Szerintem nagyon gáz, ha egy ilyen feladat meghaladja a képességét. Minek vállal gyereket, ha nem gondoskodik róluk?

És mi az a hülyeség, hogy ez az anya dolga? F.@sszal nem lehet gyereket öltöztetni? Bocsánat, hogy vulgáris vagyok, de a férjed egy lusta, önző dög. Szerintem úgy van vele, hogy ha ő dolgozni megy, akkor neked se legyen jobb, keljél csak föl szépen, még akkor is, ha nem lenne muszáj.

2014. júl. 8. 23:56
 20/25 A kérdező kommentje:
mindketten szerettünk volna gyereket, 14 éve vagyunk együtt. nincs egyébként más konfliktusunk, csak ez mostanában eléggé kiéleződött. és tényleg elgondolkoztam, hogy ez olyan rossz?
2014. júl. 8. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!