Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 vagyok de ugy kezelnek...

18 vagyok de ugy kezelnek mint egy 5 évest. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok.Itthon mindent megcsinálok.Mosok főzök takarítok. Tanulok rendesen. Még is ugy kezelnek mint ha 5 éves lennék. Egy moziba nem mehet el a barátaimmal.Ha elindulok valahova egyedül nem mehetek csak ha elvisznek. Még a szomszéd utcába se tudok átmenni a bnőmhöz ugy...hogy ne kisérjenek el..azalatt a címszó alatt hogy féltenek. és 20 percenként csörögnek hogy jol vagyok e. ha a falubol megyek ki akkor pedig mindig át kell adnom valakinek a telefont. hogy hallják nem vagyok egyedül...ez már nekem 18 évesen sok..probáltam megmagyarázni nekik de akkor csak nekem álltak. és kaptam is egy pofont hogy ne feleselljek..és szobafogságot kaptam. ha jönnek értem kocsival mindenkihez kimennek beszélgetni hogy normálisan vezet e stb... ha egy héten egyszer elmeek akár egy kolára..többet nem engednek el...mit csináljak ? ezen felül egymással egész nap csak veszekednek :S és mindig a válást fontolgatják :S
2010. jan. 6. 17:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát igen.. még egy párkapcsolatot sem tudok ugy kialakitani ahogy mások..nekik senki se jó...pedig van egy fiu akibe nagyon szerelmes vagyok és ő is szeret. de mivel nem engednek sehova igy marad a telefon :S vagy az sms titokban.. :S ez sem jó... még ez is rátesz egy lapáttal... és még meg sem tudom beszélni a gondajaimat anyámmal amire szükségem lenne :S
2010. jan. 6. 18:02
 12/29 anonim ***** válasza:

18:00 Ha arra gondolsz h kamu kérdés, nekem is elég szigorú szüleim vannak, bár nem ennyire,és nekem is mindig volt gépem...

ettől persze még lehet kamu, mint az összes kérdés, de ez sztem egyáltalán nem feltételezi.

2010. jan. 6. 18:02
 13/29 A kérdező kommentje:
érdekes hogy netem gépem van ? ez jó vicc... én nem azt mondta hogy nem kapok meg semmit... csak a szabadság az amit nem kapok meg... ők ugy gondolják elég ha itt beszélgetek... minek menni máshoz.....
2010. jan. 6. 18:03
 14/29 A kérdező kommentje:
Jajj am a gépet én vettem magamnak amikor diákmunkán dolgoztam...
2010. jan. 6. 18:04
 15/29 anonim ***** válasza:

apropó, de mi van a fősulival, amit nem győzök hangsúlyozni, meg már vki más is írta?

Volt egy barátnőm szigorú szülőkkel, ő a városba jelentkezett egyetemre, remélem te ezt a hibát nem követed el. Pikk-pakk itt van a szeptember, és az nagyon egyszerűen megoldja a dolgokat.

2010. jan. 6. 18:04
 16/29 anonim ***** válasza:

az, hogy megvernek az alatt pontosan mit értesz?

kapsz egy pofot anyukádtól vagy egy elfenekelést?

Ennyi a maximum ami beleférhet, bár erőszak csak erőszakot szül. családon belüli erőszak ráadásul büntetendő.

2010. jan. 6. 18:06
 17/29 A kérdező kommentje:
nem tudunk támogatni elinditani cimszó alatt szóba sem jöhet a fősuli....mert hogy már a jelentkezési lapok is sok pénzbe kerülnek....
2010. jan. 6. 18:06
 18/29 A kérdező kommentje:
verés alatt azt értem..hogy nem egyszer kaptam már akkorát hogy csusztam a szoba másik felére.. és a fejemen pingpong labda nagyságú pupok voltak... nem csak pofonokról beszélek...
2010. jan. 6. 18:07
 19/29 anonim válasza:

hát ez cink.. :S:S

én úgyfogok válaszolni mint egy tini,13 vagyok,nem biztos hogy mindenkinek teccika válaszom,de én ilyen forró fejjel beszélek :DD

szóval én tuti megmondanám neki hogy anya apa 18 vagyok azt csinálok amit akarok nemigaz hogy nem engedtek el sehová.Az évek alatt megtanultam hogy mit szabad és mit nem,és egy bizonyos határt sosem fogok átlépni..tudok magamra vigyázni!!

am én vagyok 13 már asszem 11 évesen mehettem szabadon

nekem örülnek hogy önellátó vagyok,simán elsétálok mindenkihez, megyek a városba ami gyalog 30 perc..

2010. jan. 6. 18:07
 20/29 anonim ***** válasza:
A barátnőm egy ilyen verés után látleletet vetetett. Nem akart vele semmit,de a szülei észbe kaptak.Én tuti költöznék.
2010. jan. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!