18 vagyok de ugy kezelnek mint egy 5 évest. Mit tegyek?
18:00 Ha arra gondolsz h kamu kérdés, nekem is elég szigorú szüleim vannak, bár nem ennyire,és nekem is mindig volt gépem...
ettől persze még lehet kamu, mint az összes kérdés, de ez sztem egyáltalán nem feltételezi.
apropó, de mi van a fősulival, amit nem győzök hangsúlyozni, meg már vki más is írta?
Volt egy barátnőm szigorú szülőkkel, ő a városba jelentkezett egyetemre, remélem te ezt a hibát nem követed el. Pikk-pakk itt van a szeptember, és az nagyon egyszerűen megoldja a dolgokat.
az, hogy megvernek az alatt pontosan mit értesz?
kapsz egy pofot anyukádtól vagy egy elfenekelést?
Ennyi a maximum ami beleférhet, bár erőszak csak erőszakot szül. családon belüli erőszak ráadásul büntetendő.
hát ez cink.. :S:S
én úgyfogok válaszolni mint egy tini,13 vagyok,nem biztos hogy mindenkinek teccika válaszom,de én ilyen forró fejjel beszélek :DD
szóval én tuti megmondanám neki hogy anya apa 18 vagyok azt csinálok amit akarok nemigaz hogy nem engedtek el sehová.Az évek alatt megtanultam hogy mit szabad és mit nem,és egy bizonyos határt sosem fogok átlépni..tudok magamra vigyázni!!
am én vagyok 13 már asszem 11 évesen mehettem szabadon
nekem örülnek hogy önellátó vagyok,simán elsétálok mindenkihez, megyek a városba ami gyalog 30 perc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!