Anyám halálra idegesit! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap jön a pasim és amikor bemegyünk a szobámba anyám minden mp-ben bejön és azt mondja : mit csináltok? Pedig nem érti meg hogy nem csinálunk semmi durvát!ez még eszünkbe se jutott! És megértem hogy aggodik de már én és már a pasim is tökre ki van! Még jó hogy elszokott menni othonról váárolni akkor van csak nyugalmunk!2010. jan. 6. 14:50
11/12 anonim válasza:
jaj! tényleg nagyon fiatal vagy még. őszintén megmondom, én sem tudom, hogy kezelném, ha a lányomnak ennyi idősen barátja lenne.
nem is tudom, én mit csináltam 12 évesen... a gépet még be se tudtam kapcsolni az tuti, barát még a láthatáron sem volt, ez is tuti.
12/12 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem csinálunk semmit!!! Egyszerüen nem érti meg!!
2010. jan. 7. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!