Hogyan tudom ugy elfelejteni, ha mellettem van?
Figyelt kérdés
Nagyon megromlott a kapcsolatunk,miota belépett egy harmadik a kapcsolatunkba.A nő azt mondja a férjemnek hogy nem akar tőle semmit,a férjem mégis őt akarja.Én el szeretném felejteni a férjemet,de hogyan ha szeretem,és egy házban élünk?2010. jan. 6. 12:38
11/11 anonim válasza:
az emberek 2 éves koruk elött történt eseményekre nem emlékeznek.ez tény.költözz el.ne hagyd magad megalázni.több vagy te ennél.nehogymár te "puncsolj" a férjednek és tedd meg a kéréseit, ha ő választott mást.ő nem gondolt a gyerekére?az én szüleim is elváltak és pasi vagyok.apámmal élek.hidd el szarabb, ha késöbb viszed el.134 éves koromban történt nálunk.akkor gáz volt.kicsiként külön felnőni jobb lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!