Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom ugy elfelejteni,...

Hogyan tudom ugy elfelejteni, ha mellettem van?

Figyelt kérdés
Nagyon megromlott a kapcsolatunk,miota belépett egy harmadik a kapcsolatunkba.A nő azt mondja a férjemnek hogy nem akar tőle semmit,a férjem mégis őt akarja.Én el szeretném felejteni a férjemet,de hogyan ha szeretem,és egy házban élünk?
2010. jan. 6. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Úgy nem fog menni. A szüleim évek óta szomszédok. Egy nő ráakaszkodott apura (vagyis a pénztárcájára), anyu persze próbálna felejteni,de nem megy. Szerencsére most sikerült elköltöznie,de felejteni még így is nagyon nehéz és lassú.
2010. jan. 6. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
csak úgy megy ha különköltöztök. én nem tudnék együtt élni egy olyan férfival akiről tudom, hogy mást akar. nagyon megalázó. állj a sarkadra és költözzetek külön, nem hiszem hogy jót tesz az ha együtt éltek.
2010. jan. 6. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

úgy sehogy.

szólítsd fel a férjed, hogy költözzön el ő.

2010. jan. 6. 12:58
 4/11 A kérdező kommentje:
A kicsi végett nem akarok elmenni innen,mert biztos megviselé a helyváltoztatás.
2010. jan. 6. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudod így elfelejteni.De a baba miatt se
2010. jan. 6. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

egy kicsit nem visel meg annyira az ilyesmi, mint ahogy azt a szülei gondolják.

mennyi idős?

2010. jan. 6. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugy tunik, hogy nem elfelejteni, hanem visszakapni akarod a ferjedet. Nincs ra semmikeppen mod?
2010. jan. 6. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit kevésbé viselné meg a helyzetváltozás, mint a jelenlegi helyzet és az anyja szomorúsága!
2010. jan. 6. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Amivel esetleg még visszahozhatod a férjedet:

Időnként (hetente 2x) kérd meg férjedet, hogy vigyázzon a gyerekre, te pedig menj el kiöltözve bombázóként otthonról. Mindegy mit mondasz, vásárolni mész, munkaügy, akármi. Legyen féltékeny. És legyél jókedvű, fitt folyamatosan. Mert a pasinak csak egy jó nő kell, mindegy honnan és ha ügyes vagy, te is lehetsz az neki újra -ha újra rádöbben, hogy Te is egy jó nő vagy!

2010. jan. 6. 13:38
 10/11 A kérdező kommentje:
A kicsi 1 éves,de nem szeretném őt kizökenteni a megszokott környezetből.Lehet van benne valami,hogy vissza akarom őt kapni.Már magam se tudom,hogy mit akarok.De mégiscsak a gyerekem apja.
2010. jan. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!