Anyukám rettenetesen hiú - mi lesz így később?
Mindig jól akar kinézni és nagyon ad magára. Mindenkinek tetszeni akar, azt mondja, hogy ő így érzi jól magát. Ezzel még nem is lenne annyira nay gond, de ezt már nagyon túlzásba viszi :S
Reggelente képes eltakarni az arcát is (törülközővel), ha még nincs rajta smink, hogy még véletlenül se lássam smink nélkül, pedig én a lánya vagyok, és nekem tényleg mindegy, hogy néz ki...
A sminkeléssel tök sokáig bíbelődik :S
Meg az öltözködés áááá.... nem is szeretek vele menni ruhát venni, mert nála borzasztó sokáig tart. Itthon mielőtt elindul, háromszor megkérdezi, hogy jó lesz-e így.
Mindig azt momdom neki, hogy jó az a ruha és tök jól néz ki, még akkor is, ha esetleg éppen nem... Amúgy jól néz ki tényleg, de kicsit félek mi lesz később, ha már nem lesz annyira szép...
Szerintetek ez a túlzásba vitt hiúság el fog vajon múlni? Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy ilyen téren megváltozna később, de hátha...
Ismertek ennyire hiú nőket? Mi lett velük később?

10:10-es vagyok...jó igaz aláírom, hogy egy bizonyos kor után már nem túl esztétikus a túlzott smink és feltünés. De a Kérdezö nem írta hány éves az anyukája... mert pl. anyum 54 éves ugyanúgy reggel sminkeli magát és abszolút nem látszik rajta a kor. Persze nem rikító színekkel, csak szolidan kiemeli ami elönyös, ami nem baj. Láttam énis öregeket akiken van 5 kiló púder, szemfesték stb. amit én nem tartok gusztusosnak...lehet, elfelejtették hány évesek... szóval semmit nem kell túlzásba vinni:)
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!