Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám rettenetesen hiú - mi...

Anyukám rettenetesen hiú - mi lesz így később?

Figyelt kérdés

Mindig jól akar kinézni és nagyon ad magára. Mindenkinek tetszeni akar, azt mondja, hogy ő így érzi jól magát. Ezzel még nem is lenne annyira nay gond, de ezt már nagyon túlzásba viszi :S

Reggelente képes eltakarni az arcát is (törülközővel), ha még nincs rajta smink, hogy még véletlenül se lássam smink nélkül, pedig én a lánya vagyok, és nekem tényleg mindegy, hogy néz ki...

A sminkeléssel tök sokáig bíbelődik :S

Meg az öltözködés áááá.... nem is szeretek vele menni ruhát venni, mert nála borzasztó sokáig tart. Itthon mielőtt elindul, háromszor megkérdezi, hogy jó lesz-e így.

Mindig azt momdom neki, hogy jó az a ruha és tök jól néz ki, még akkor is, ha esetleg éppen nem... Amúgy jól néz ki tényleg, de kicsit félek mi lesz később, ha már nem lesz annyira szép...

Szerintetek ez a túlzásba vitt hiúság el fog vajon múlni? Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy ilyen téren megváltozna később, de hátha...

Ismertek ennyire hiú nőket? Mi lett velük később?

2010. jan. 5. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
10:10-es: amit te írsz, az teljesen normális. Szerintem ez más eset 40-50-60 évesen...mikor meg férjhez mész meg gyerekeid lesznek, igen csak furcsa, ha mindenkinek tetszeni akarsz és feltűnő ruhákat hordasz. Nem azt mondom, hogy 40 éves ne legyen tip-top, de azért nem kell túlzásba vinni.
2010. jan. 6. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10:10-es vagyok...jó igaz aláírom, hogy egy bizonyos kor után már nem túl esztétikus a túlzott smink és feltünés. De a Kérdezö nem írta hány éves az anyukája... mert pl. anyum 54 éves ugyanúgy reggel sminkeli magát és abszolút nem látszik rajta a kor. Persze nem rikító színekkel, csak szolidan kiemeli ami elönyös, ami nem baj. Láttam énis öregeket akiken van 5 kiló púder, szemfesték stb. amit én nem tartok gusztusosnak...lehet, elfelejtették hány évesek... szóval semmit nem kell túlzásba vinni:)

22/L

2010. jan. 6. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Én ismerek ilyen nőt.Egész életében csak a cicomának élt,a családját lesz@rta.Most nyolcvan egy nehány éves,de nem változott semmit.A gyerekei egy félévben egyszer haza jönnek Pestről meglátogatni.Az unokái egyáltalán nem látogatják.Még annyit,hogy az unokáinak anno nem engedte,hogy nagymamának szólítsák.Ne öregítsék őt.
2010. jan. 6. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A mamám majdnem hetven éves, de nem enged a negyvennyolcból. Sminkeli magát, gyönyörűek a körmei, a frizurája, úszni jár és imádja, ha megdicsérik. Nem is maradnak el a bókok. Volt már 15 évvel fiatalabb kérője is, de csak kacagott. Egy percre sem hagyja el magát és nagyon-nagyon csinoska. Örülj, hogy ilyen a mamád és légy büszke rá. Valószinü ilyen arad egész élete során.
2010. jan. 20. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Éreztessétek vele, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy elfogadják.
2010. jan. 20. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyukám 40 éves, fodrászhoz jár heti 2×, volt 2 szépészeti műtéte, és a héten volt az első arcfeltöltése kollagénnel, nem egyedül és a férjével és neki ígyis-úgyis tetszik, ő azért csinálja, mert magának akar megfelelni! Hozzá kell tenni, hogy egyátalán nem látszik semmi műnek rajta, ha ránézel semmi furcsát nem látsz, egyszerűen nem néz ki többnek 30-nál, szép barna felvarrt haja van és szép szolid műkörme! Semmi visszataszító és mű nincs benne! ha így jó neki, hagy csinálja! :) Gyönyörű
2010. jan. 21. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok! Azt akartam írni, hogy a férjével él! Nem szingli!
2010. jan. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!