Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám rettenetesen hiú - mi...

Anyukám rettenetesen hiú - mi lesz így később?

Figyelt kérdés

Mindig jól akar kinézni és nagyon ad magára. Mindenkinek tetszeni akar, azt mondja, hogy ő így érzi jól magát. Ezzel még nem is lenne annyira nay gond, de ezt már nagyon túlzásba viszi :S

Reggelente képes eltakarni az arcát is (törülközővel), ha még nincs rajta smink, hogy még véletlenül se lássam smink nélkül, pedig én a lánya vagyok, és nekem tényleg mindegy, hogy néz ki...

A sminkeléssel tök sokáig bíbelődik :S

Meg az öltözködés áááá.... nem is szeretek vele menni ruhát venni, mert nála borzasztó sokáig tart. Itthon mielőtt elindul, háromszor megkérdezi, hogy jó lesz-e így.

Mindig azt momdom neki, hogy jó az a ruha és tök jól néz ki, még akkor is, ha esetleg éppen nem... Amúgy jól néz ki tényleg, de kicsit félek mi lesz később, ha már nem lesz annyira szép...

Szerintetek ez a túlzásba vitt hiúság el fog vajon múlni? Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy ilyen téren megváltozna később, de hátha...

Ismertek ennyire hiú nőket? Mi lett velük később?

2010. jan. 5. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy öregszik rosszabb lesz. :)

Ez a korral jár.

2010. jan. 5. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
én csak téged sajnállak:S engem nagyon idegesítene...hát elmúlni sztem nem nagyon fog,ha elkezd változni,tuti nem fogja jól érinteni,akkor neked kell elhitetned h még mindig nagyon szép-ennyit tehetsz érte.De végül is nem a koron múlik,tényleg vannak olyan nők,akik még 50-60évesen is nagyon jól néznek ki.
2010. jan. 5. 23:48
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Ülj le, és beszélj vele erről! Ez fontos! Oké, hogy mikor elmegy otthonról, háromszor is megkérdezi, hogy jó lesz-e így. Tegye csak. DE!

Ne takargassa előtted az arcát, nem kell a maszk a családba, ezt értetsd meg vele. Mond meg neki, h te smink nélkül is nagyon szereted, mégiscsak az anyukád és anya csak egy van!

Jah, cserébe viszont legyél őszinte, ha valami nem áll jól neki szted, akkor mond meg neki :), hidd el értékelni fogja.

2010. jan. 6. 00:07
 4/17 A kérdező kommentje:

igazatok van, köszi a válaszokat!

tényleg beszélni kéne vele erről...

már mondtam neki, hogy itthon legyen nyugodtan smink nélkül, de ő úgy érzi jól magát ha mindig van rajta smink.

hát igen, ha mégsem áll rajta jól egy ruha, majd finoman mondom neki

2010. jan. 6. 00:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám 88, húga 85 éves. Nagymamám "csak" annyira hiú, hogy nagyothall, de a jó Isten se veszi rá, hogy betegye a fülhallgatóját, amit évek rábeszélése után a kedvünkért megvett...Ráadásul egész életében magasabb sarkú, kopogós cipőkben járt, megmagyarázta, hogy ő nem tud másmilyenben menni, na most már nem is tud szinte menni, de a cipő ugyanaz...

Húga szerencsésebb, mert 20 évet simán letagadhat, semmi különösebb baja nincs, felveheti a rózsaszín kosztümöt, jól is áll neki, 2hetente fodrászhoz jár, mélyvörös haja van, ránca alig,nagyobb mellű, karcsú derekú, és mindezért semmit nem tett, adottság. Na, így öreg korban is lehet hiú az ember, hisz mást se hall lépten-nyomon, mint az emberek csodálkozását, hogy tud ilyen jól kinézni.:)

2010. jan. 6. 00:31
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem anyukádnál ez nem csak hiúság,hanem inkább megfelelési vágy. vagy nevezhetjük önértékelési problémának is. Nekem egy barátnőm olyan mint anyukád,még nincs 30,de mióta ismerem(több mint 10 éve) más vágya sincs,csak,hogy mindenkinek megfeleljen. Tényleg nagyon szép(vékony,nagy mell,fenékig érő haj),de már annyira túlzásba viszi,hogy a pasik szinte tartanak tőlle. Akik nem ismerik,azt hiszik,hogy egy magabiztos hiú női,pedig ha tudnák,hogy mennyit aggódik az miatt,hogy ha netán nem tetszik valakinek. És igazából semmi önbizalma nincs. Beszélgess el anyukáddal,de gondolj arra is,hogy neki ez milyen lehet.
2010. jan. 6. 08:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom nagyon hasonló.

Már 15 éve figyelemmel kísérhetem ezt a dolgot nála.

Ahogy telik az idő, egyre rosszabb a helyzet.

Most ott tart, hogy - már bocs - qrva csizmát vett magának, meg bőrdzsekit, pedig 60 éves is elmúlt!

Azt hiszem, ez az ő küzdelmük az idővel.

Édesanyád is egyedül él?

Úgy értem, hogy nincs állandó férfi az életében?

Nálunk már ott tart a dolog, hogy saját magát dicsérgeti anyósom, hogy milyen jól néz ki, ha épp senki nem mondja neki.

Nagyon fárasztó.

Nagyon sajnállak ezért!

És ez már nem lesz jobb, hacsak valakit be nem enged az életébe - férfit - akinek már nem kell állandóan megfelelni, mert úgy szereti, ahogy van, és ennek hangot is ad az illető úr.

2010. jan. 6. 09:35
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

öszinte leszek, le is pontozhattok - én is ilyen vagyok! Az öltözködést illetöen nem is, de az arcom szépségére mindig maximálisan odafigyelek. A páromnak nem engedtem csak kb. fél év után, hogy smink nélkül lásson. Anyukád is valószínüleg ilyen beállítottságú, így érzi jól magát (ami nem baj, bár az túlzás picit, hogy te sem láthatod smink nélkül).

Én azért csinálom mert így érzem jól magam, ragadnak rám a férfiak és szeretem mikor irigykednek a páromra, hogy milyen jó nöje van. Szerintem anyud is tetszeni akar, légy büszke rá, hogy jól néz ki! Mondjuk annyiban beszélhetnél vele, hogy a smink és öltözködés idötartamát rövidítse le, de más probléma szerintem nincs.

22/L

(ja és vannak ilyen megrögzött helyesírási hiba-keresök, azoknak üzenem, hogy telefonról írok és mivel nincs rátelepítve magyar billentyüzet ezért tekintsék el nekem, hogy az ü,ö betünek nincs hosszú változata irományomban. Köszönöm)

2010. jan. 6. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 10:10-es, 22 évesen még bőven lehetsz ilyen, a párod kedvéért, majd úgyis "elnövöd".

De ha a lányod előtt illegeted magad, akkor az pszichológiai eset...

Szerintem.

2010. jan. 6. 10:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sok idősebb nő van így, mert nem tudják elfogadni, hogy idősödnek...a minap ültem egy rendelőben, előttem egy hölgy volt. Alakja, ruhája és a haja alapján azt hittem, hogy huszonéves. Mikor megfordult, akkor láttam, hogy legalább 55. És nem áll jól ez a disszonancia ezeknek az embereknek. Ez olyan, mint a 70 éves néni a villamoson, akinek vastagon ki van kenve a szája rózsaszínre és felveszi a virágmintás szoknyáját, és nem veszi észre, hogy ettől nem lesz fiatalabb, hanem talán még idősebbnek is néz ki...vannak, akik nem tudják elfogadni az öregedést...egy szint után sztem ez már nem normális.
2010. jan. 6. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!