Hogy bírjam ki? Mit csináljak?
Tehát az van, hogy elég rosszban vagyok a szüleimmel de már vagy két éve.. Mert nekik sosem tudok megfelelni, ha csinálok valami jót akkor meg még csak annyit sem mondanak, hogy ügyes vagy..és mindig csak csesztetnek kb. minden második éjjel sírok miattuk. Kétszer siró rohamom is volt úgy, hogy majdnem ki kellett hívni az orvost és mondtam is,hogy miattuk van,mert sosem mondják, hogy szeretnek meg semmi, de kb. le se szarták, nem is beszéltek velem róla... Ha megpróbáltam nekik elmondani, hogy tök rossz, hogy nem is foglalkoznak velem akkor kiröhögtek és azt mondták, hogy dehát fizetjük a különóráidat.. !!ahjj de az nem szeretet!! nem tudok velük mit csinálni.. ma mindent elmondtam és sajnos kitört belőlem, hogy nagyon szar ez a család.. ők meg azt mondták rá: "Attól még, hogy nem szereted a gyerekedet fel kell nevelned" : S tehát kb. elmondták, hogy nem szeretnek..és én megmondtam nekik.. és akkor még közölték, hogy akkor ők mért szeressenek...van egy hugom is persze neki meg mindent megadnak.. elkényeztetik meg minden. legszívesebben elszöknék itthonról, de szerencsére van egy barátom aki szeret és ezeket elmondhatom neki.. el szeretnék költözni, de még csak 16 vagyok ezért 2 évet várnom kell, mert a barátom anyuja megengedné, hogy odaköltözzek, mert tudja, hogy mi van... aztán ma azt mondták, hogy jó akkor ezentúl verni is fognak..
Mit csináljak? Hogy bírjam ki ezt a 2 évet??
(bocsi a helyesírás miatt ha elrontottam valamit)
Az remek,ha így gondolod.Kérd meg apukádat,hogy kötesse ki a tv-t,netet,aztán annak az "árát"töltse veled,mondjuk kirándulással.Nem fog nemet mondani.De vajon te megkéred-e?
Hiszen a kiírásodban egyik fő gondod az,hogy a hugod mindent megkap.Szóval anyagiak nélkül boldogabb lennél?(végülis igazad van,sok felesleges dologra költünk,pl körömfesték egyáltalán nem létszükséglet,sőt a legdivatosabb ruha is hülyeség,de mit csinálnál ennyi idősen nélkülük?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!