Hogy bírjam ki? Mit csináljak?
Tehát az van, hogy elég rosszban vagyok a szüleimmel de már vagy két éve.. Mert nekik sosem tudok megfelelni, ha csinálok valami jót akkor meg még csak annyit sem mondanak, hogy ügyes vagy..és mindig csak csesztetnek kb. minden második éjjel sírok miattuk. Kétszer siró rohamom is volt úgy, hogy majdnem ki kellett hívni az orvost és mondtam is,hogy miattuk van,mert sosem mondják, hogy szeretnek meg semmi, de kb. le se szarták, nem is beszéltek velem róla... Ha megpróbáltam nekik elmondani, hogy tök rossz, hogy nem is foglalkoznak velem akkor kiröhögtek és azt mondták, hogy dehát fizetjük a különóráidat.. !!ahjj de az nem szeretet!! nem tudok velük mit csinálni.. ma mindent elmondtam és sajnos kitört belőlem, hogy nagyon szar ez a család.. ők meg azt mondták rá: "Attól még, hogy nem szereted a gyerekedet fel kell nevelned" : S tehát kb. elmondták, hogy nem szeretnek..és én megmondtam nekik.. és akkor még közölték, hogy akkor ők mért szeressenek...van egy hugom is persze neki meg mindent megadnak.. elkényeztetik meg minden. legszívesebben elszöknék itthonról, de szerencsére van egy barátom aki szeret és ezeket elmondhatom neki.. el szeretnék költözni, de még csak 16 vagyok ezért 2 évet várnom kell, mert a barátom anyuja megengedné, hogy odaköltözzek, mert tudja, hogy mi van... aztán ma azt mondták, hogy jó akkor ezentúl verni is fognak..
Mit csináljak? Hogy bírjam ki ezt a 2 évet??
(bocsi a helyesírás miatt ha elrontottam valamit)
Szia!
Szerintem győzzétek meg a párod anyukáját, és költözz oda, mert ki fogsz készülni.
szólj az iskolában annak a tanárnak, akiben megbizol. fog segiteni pszichológust keresni, vagy ha eldurvul a helyzet, akkor a családsegitő központot fogja értesiteni.
Tudom, hogy nehéz beszélni erről személyesen bárkinek, de hidd el, tul leszel rajta és onnan könnyebb, mert nem egyedül kell ezel megbirkóznod!
Kicsit ismerős a szituáció.
Ha nagyon gáz a helyzet keresss diákmelót és költözz el.
Nem azért mondom, mert nem hiszek neked, mert mint írtam ismerős a dolog, de most 26 évesenmár másképp látom az akkori életemet. a Te korodban a fiatal szemére felkerül egy szemüveg, ami csak a rossz dolgokat fel. De az a nem szeretlek-es beszólásuk nagyon meredek.
Vagy próbálsz minél keveesebbet otthon lenni és nem foglalkozni velük, vagy tényleg költözz el.
Kedves 16éves lány! Ne add fel, van remény!
Keresd fel a lakhelyed szerint illetkées gyermekjóléti szolgálatot. Menj be, és meséld el ezt nekik, segíteni fognak elköltözni, HIVATALOS úton, hogy ne vitethessenek haza rendőrrel. Mert amíg nem vagy 18, megtehetik.
Minden jót!
Vajon van -e benned szeretnivaló?
Mert mondjuk egy hisztérika,aki csupán követelőzni tud,hát elég fárasztó a szüleinek,szeretet ide-oda.
Vajon mit szólnál,ha ezentúl különórák ,meg internet helyett kapnál naponta kéát puszit?Valószínűleg ki lennél akadva,hogy téged hogy utálnak a szüleid,ezt se képessek megadni neked.
16 évesen éjjel netezel,pasizol,persze ennek természetesnek kellene lenni a szüleid számára,közben meg hisztériázol mint egy 3 éves.Hát sajnálom szegényeket.
Egyébként nagy szükség lenne egy-két bentlakásos iskolára,mindjárt értékelni tudnád te is,meg a többi tini is az otthont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!