Miért is vállal valaki gyereket?
ha egy hibbant nő gyereket vállal, és utána le se xarja azt a szegény kölyköt, akkor azt én sem értem.
viszont én nagyon hálás vagyok édesanyámnak, h megszült engem, mert annyi jó történt már velem az életben (amit szintén neki köszönhetek), hogy azt elmondani sem lehet.
ő is gyakran elmondja nekem, hogy mennyire szeret, és milyen jó, h pont én vagyok a gyereke. :)
soha nem jutott még eszembe olyan hülyeség, h azért szült meg anyukám, h ezzel tulképp halálra ítéljen. ekkora baromságot se nagyon olvastam még...
kérdező, én csak annyit tudok mondani, h nagyon sajnállak, és tényleg ne szülj gyereket, ha ennyire félted őt attól, h valaha is csalódni fog az életben. de szerintem neked is jobb lenne, ha most azonnal megölnéd magad, nehogy neked is kijusson az élet sötét oldalából....
20:56-os nagyon szépen leírta!! :)
Bár nekem még nincs gyerekem,egy ideig nem is akarok még,(még más dolgok fontosak),de ha megjön az "ihlet",hogy most,akkor fogok szülni!
Kérdező: ez a világ mindig is ilyen volt. Sajna vannak benne rossz dolgok. De hát ennyi erővel senki ne szülessen meg ezentúl? Ezt Te sem gondolod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!