Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért is vállal valaki gyereket?

Miért is vállal valaki gyereket?

Figyelt kérdés
Annyi rossz van körülöttünk, betegség, bizonytalanság, magány, a szeretteink halála, stb. Persze nem feledkezem meg a másik oldalról sem, az élet napos oldaláról: pl. a nevetés, a barátok, egy jó könyv, mozi, kirándulás. Mégis, ha valaki gyereket vállal, már a születésekor halála ítéli, hiszen előbb-utóbb mindannyian meghalunk. Megéri az ösztönökre hallgatva, csak azért gyereket hozni a világra, mert önmagamnak örömet okoz, nem gondolva arra, hogy mi is vár rá?
2010. jan. 5. 19:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Anyai ösztön, egyszerű. Ennek ellenére nekem pl. mindenképp jobb lett volna nem megszületnem és ezek miatt nekem nem is lesz gyerekem.
2010. jan. 5. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
20:56-os! Anya vagyok, tiéd lett ma minden könnyem azért, amit írtál, mert minden szava igaz. Nagyon sok puszi érte! Megéri emberek!!!! A gyerek mindent megér!!!...ennyi.
2010. jan. 5. 22:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem kellettem az anyámnak..
2010. jan. 5. 22:14
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

ha egy hibbant nő gyereket vállal, és utána le se xarja azt a szegény kölyköt, akkor azt én sem értem.

viszont én nagyon hálás vagyok édesanyámnak, h megszült engem, mert annyi jó történt már velem az életben (amit szintén neki köszönhetek), hogy azt elmondani sem lehet.

ő is gyakran elmondja nekem, hogy mennyire szeret, és milyen jó, h pont én vagyok a gyereke. :)

soha nem jutott még eszembe olyan hülyeség, h azért szült meg anyukám, h ezzel tulképp halálra ítéljen. ekkora baromságot se nagyon olvastam még...

kérdező, én csak annyit tudok mondani, h nagyon sajnállak, és tényleg ne szülj gyereket, ha ennyire félted őt attól, h valaha is csalódni fog az életben. de szerintem neked is jobb lenne, ha most azonnal megölnéd magad, nehogy neked is kijusson az élet sötét oldalából....

2010. jan. 5. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
20:18-as,marhára igazad van,én is így vagyok vele 3 kutyánk van,egyikünk sem akar gyereket,na bumm.Bárcsak szülhetnék inkább kutyát...
2010. jan. 5. 23:17
 16/24 anonim ***** válasza:
48%
És 21 vagyok.
2010. jan. 5. 23:17
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

20:56-os nagyon szépen leírta!! :)

Bár nekem még nincs gyerekem,egy ideig nem is akarok még,(még más dolgok fontosak),de ha megjön az "ihlet",hogy most,akkor fogok szülni!

Kérdező: ez a világ mindig is ilyen volt. Sajna vannak benne rossz dolgok. De hát ennyi erővel senki ne szülessen meg ezentúl? Ezt Te sem gondolod komolyan.

2010. jan. 6. 00:51
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Milyen jó lesz majd, amikor megöregszel, és valaki rád nyitja az ajtót, és az ünnepeket nem egyedül kell töltened...
2010. jan. 6. 13:21
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Mert nincs munkahely vagy nem is akar dolgozni és inkább szül.
2010. jan. 6. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
23:17 Kívánom, hogy sikerüljön kutyát szülnöd! Próbálkozz a kan kutyáiddal, hátha sikerül!
2010. jan. 6. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!