Kell hozzá a haszonélvező beleegyezése?
kicsit sok a kérdés
elajándékozhatod, sőt, el is adhatod, ha akarod, ha találsz olyat, aki megveszi
egyébként most láttam hirdetést, hogy sokan vennének, éppen azért mert befektetés a céljuk, nem akarják használni, majd csak hosszútávon később eladni(szerintem ez lenne a megoldás, a tartozást rendeznéd,a pénzből vennél egy olcsóbb ingatlant, ha lehet, az apukád pedig maradhatna otz ahol van, hisz a haszonélvezete erősebb ilyen szinten a tulajdonjognál
nem perelheti vissza, csak ha bizonyítja, hogy kicsaltad. ha erre van esély, akkor van esélye, egyébként semmi, kérheti a megváltását a haszonélvezetének, ez annyit jelentene, hogy őt kifizeted, ő elköltözik, tied haszonélvezet nélkül az ingatlan, ezt úgysem akarná,az édesapád.
ezt csak úgy el sem tudja indítani, ügyvéd pedig nem fogja neki javasolni
ha valami folytán mégis ő nyerne, akkor neked kell a perköltségeket állni, de kérhetsz méltányosságot, ami felezést vagy elengedést vagy részletfizetést jelentene
8-as vagyok... vagyis egy esetben nem adhatod el és írathatod át, ha az elidegenítési és terhelési tilalom is bejegyzésre került...
ezt nézd meg a papíron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!