A nők általában milyen okból csalják a meg a férjüket/párjukat? Szex miatt? Pénz miatt? Vagy nincs meg a biztonság? Vagy csak a hecc kedvéért? Mi motíválja őket?
Elsö elég jól leírja.
Èn megcsaltam a volt férjemet, és csak ezután tudtam töle elválni, Majd most már boldog házasságban élek és vannak gyerekeim.
5 évig éltem egy lapos kapcsolatban. Már a házasságkor is lapos volt, és már másról álmodtam, ha romantikus film jött, csak álmodoztam, hogy nekem is lesz ilyen az életben... De nem mertem kilépni a bizonytalanba, féltem az egyedül léttöl.
Aztán jött a nagy Ö és szinte ugrottam a karjaiba. Habár ezek után gyorsan befejeztem a házaságomat, de még is megcsalás volt. Nehéz idöszak volt.
Amit az elsö írt igaza van, már rég elöbb szembe kellett volna néznem, hogy nem megy az nekünk.
Egy nő sosem pusztán a szex miatt megy félre.
Egy nőnek elsősorban nem azért fontos a szex, mint a férfinak. Egy nőnek, az kell, hogy NŐ-nek érezhesse magát egy Férfi mellett. Testileg és lelkileg egyaránt. Ha ezt nem tudja megadni neki a párja...ha nem törődik vele, ha elhanyagolja, ha nem érezteti vele nap, mint nap, hogy mennyire csinos...vonzó...és fontos a férfi számára...akkor előbb utóbb beléphet a képbe egy 3. fél. A pénz, a hecc egyáltalán nem motiváló tényező. Persze biztos előfordul, akinél igen..de a nagytübbségnél biztosan nem.
Röviden: egy nő akkor lép félre, ha a párja le se tolja őt. Ha valami érzelmi dolgot nem kap meg... (itt a szex is benne van a dologban, hiszen ha nem kap elég szexet a nő..akkor úgy érzi, hogy már nem vonzó a párja számára..nem érzi magát Nő-nek..tehát elsősorban érzelmi, lelki szükséglet a dolog és nem testi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!