Mi az a név, ami különleges, nagyon tetszik neked, de a különlegesség miatt mégsem mered/akarod adni a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az Ajándok név (fiú név), de annyira különleges, hogy a gyereknek sosem adnám. :)2014. jún. 25. 17:29
52/54 anonim válasza:
Fiúból a Miron, Ruben és az örök favoritom a Trisztán.
Lányból a Jana és a Minka tetszik, de könnyen csúfolható dinkának :/
53/54 anonim válasza:
Mi kisfiút várunk.
Én beleszerettem a Jászon névbe - de a párom határozott véleménye, hogy rögtön jászol lenne belőle, és az egyébként is milyen név!? De nekem ettől még tetszik :)
Igaz, a párom rögtön vétózta a Donátot (mert az angolul fánk), a Hugót (úgy a vizilovat hívják), a Vilmost (te nagyon hülye), és szinte minden mást is :D
54/54 anonim válasza:
"Az milyen név "
A gyakori Jason magyar formája:)
Amúgy meg Iaszon a görög mitológiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!