Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a név, ami különleges,...

Mi az a név, ami különleges, nagyon tetszik neked, de a különlegesség miatt mégsem mered/akarod adni a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az Ajándok név (fiú név), de annyira különleges, hogy a gyereknek sosem adnám. :)
2014. jún. 25. 17:29
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
63%

Fiú: Dorián - azt mondják túl csajos, ezért nem adtuk és Noel. Utóbbi egyszerűen nem megy a vezetéknévhez, de a keresztnév maga nagyon tetszik.

Lány: Dalma tetszett volna nagyon és Dália. Előbbiből egyre több van.

Off: Titanilla ismerősöm nekem is van, sosem cikizték a neve miatt. Kis faluban éltünk, osztálytársak voltunk, ma már ő is anyuka.

2014. jún. 26. 08:56
 42/54 anonim ***** válasza:
Lánynevek közül a Titanilla tetszik nagyon, fiúnevek közül pedig a Manassé. De egyiket sem merném adni, esetleg második névnek.
2014. jún. 26. 09:32
 43/54 anonim ***** válasza:

Évekig a Hektor volt a kedvenc fiúnevem, de mivel nem adnám, ezért a kiskutyám kapta, őt nem cikizik vele. :) Most az Ámon tetszik nagyon, de nem menne a vezetéknévhez.

Kedvenc lánynevem a Lígia (a Quo Vadis? regényből), de párom leszavazta. :(

2014. jún. 26. 11:33
 44/54 anonim ***** válasza:
Imádom a különleges neveket, és nincs olyan, amit ne adnék, sőt, biztos, hogy ritkát fogok, nem a ritkaság miatt, hanem mert ilyen az ízlésem. Lánynevek közül most a Harmat a kedvencem, de állandóan változik és még nem aktuális. Nem érzem kiszúrásnak egyébként, nekem is ennyire ritka nevem van, és nagyon-nagyon szeretem.
2014. jún. 30. 13:59
 45/54 anonim ***** válasza:
43-as, akkor legyen Lídia, szerintem az egy változata a Lígiának.
2014. júl. 13. 21:47
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
43 vagyok, az sem tetszik neki, eleve az L betűs nevekkel van gondja, pedig azok a lánynevek, amik még nagyon tetszettek volna nekem mind L betűsök (Léna, Lili, Laura, Lívia, Lotti).
2014. júl. 14. 14:10
 47/54 A kérdező kommentje:

Közben találtam még a listámra. :D

A Ruben is nagyon tetszik. :)

(Sajnálom, hogy valaki így lepontozta a válaszokat... Szép neveket írtatok pedig.)

2014. júl. 25. 12:25
 48/54 anonim ***** válasza:
Kenya tök jól hangzik szerintem ...
2014. júl. 25. 12:45
 49/54 anonim ***** válasza:

Fiú: Ármin,Vendel

Lány: Asztrid, Aura, Auróra, Árven, Gertrúd

2014. júl. 25. 14:06
 50/54 anonim ***** válasza:

Lány: Titanilla, Lavínia, Dézi.

Fiú: Dorián, Noel.

2014. júl. 25. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!