Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a név, ami különleges,...

Mi az a név, ami különleges, nagyon tetszik neked, de a különlegesség miatt mégsem mered/akarod adni a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az Ajándok név (fiú név), de annyira különleges, hogy a gyereknek sosem adnám. :)
2014. jún. 25. 17:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
49%
Málna. Nagyon tetszik, de félek, hogy kicse**nék a lányommal. Továbbá a Hella, Alma, Marina, Adria is ilyenek. Gyönyörűnek tartom őket, de nem merném adni.
2014. jún. 25. 19:12
 22/54 anonim ***** válasza:
51%

Fiúban Jutocsa és Huba,de eszem ágában sem lenne adni a gyereknek.

Lánynévből Bodza és Boróka tetszik, de elég meredeknek találom.

Egyelőre tervben van még csak a picúr, de ha lesz, akkor (egyelőre) a Boróka Etel és Nimród Zoltán van porondon.

Tudom, mindkettőnél a második "divatja múlt" sokak szemében, de a dédszüleim után ezekhez ragaszkodunk a párommal.

2014. jún. 25. 20:00
 23/54 Jégtánc ***** válasza:
49%
Kedvenc nevem a a Xénia,mégsem így hívják a lányom.
2014. jún. 25. 20:00
 24/54 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a Bella tetszik nagyon, de miután a férjem közölte, hogy Jogobellának vagy Debellának fogják csúfolni, lemondtam róla...Pedig illene a vezetéknevünkhöz is. :)
2014. jún. 25. 20:11
 25/54 anonim ***** válasza:
83%

24# nekem több Bella ismerősöm van, nem cikizték sose, szerintem is szép név :)

Helle

2014. jún. 25. 20:16
 26/54 anonim ***** válasza:
70%

Off:9-es én ismerek Titanillát, már iskolás, de semmi gondja nem volt, pedig falun lakik.

On:Seyfullah

2014. jún. 25. 20:19
 27/54 anonim ***** válasza:
50%

Gedeon, Bendegúz

Doloróza

2014. jún. 25. 20:31
 28/54 anonim ***** válasza:
25%

basszus, felsoroltátok előttem a 3 kedvenc lánynevemet :D Hanga, Hella, Auróra. ha lányom lesz, valószínűleg Hanga lesz a neve, mert az a közös kedvencünk párommal.

tetszik még a Morella és a Marla, de mindkettő elég idegen, nem adnám. a Nanda név volt sokáig a kedvencem, de azt meg mindenhol Vandának értenék.

fiúk közül a Trisztán óriási kedvenc, de a vezetéknévhez nem megy, és túl különleges is.

2014. jún. 25. 20:39
 29/54 anonim ***** válasza:
69%
Lepontozós mumus(ok)....Hajrá...Ez legyen a legérdekesebb elfoglaltságod/gotok.
2014. jún. 25. 20:58
 30/54 anonim válasza:
27%
én Bella vagyok, most az Alkonyat film után jött pár megjegyzés, de előtte sosem cikiztem miatta és imádom a nevem. 20 L
2014. jún. 25. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!