Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran mennél anyóshoz...

Milyen gyakran mennél anyóshoz, ha tudnád milyen koszos a lakása?

Figyelt kérdés

Mióta a párom velem él, anyós ritkán takarít. Magányos volt, beszerzett egy cicát. De hát a kiscica unatkozott, vett mellé még egyet. Alkoholt nem iszik, csak teát és ásványvizet. A konyha padlója ragad (gondolom a teafőzés miatt), a fürdőszoba a macskaalomtól bűzlik. A fotel és a heverő tiszta macskaszőr. A padlón macskajátékok, kaja-maradványok. A ruháin macskaszőr-halmok. Karácsonyra porszívót kapott, még ki sem vette a dobozából.

Felajánlottuk, hogy a macskáknak veszünk egy dobozt, addig berakhatja őket oda, míg kitakarít. Mondta, hogy őt nem zavarják, takarít ő úgy is. Névnapja volt, telefonon felköszöntöttem. Egyszerűen nincs gusztusom odamenni, ő meg nem szeret lépcsőzni. (Ő a földszinten lakik, mi a 2.-on). Amikor megismertem, egy ápolt és igényes nőt ismertem meg benne. Rend- és tisztaságmániás volt. A férje meghalt, de amiatt nem omlott annyira össze, mint mikor a pici fia elköltözött. Hívott Karácsonykor is ebédre, mondtuk, hogy ebédre nem tudunk menni, de délután beugrunk. 1 órát voltunk ott, már nagyon kellett wc-znem, így hazajöttünk. Kedvelem, mert tényleg aranyos, meg finomat főz, de nem szeretnék bemenni a lakásába.

Takarítónőt nem hajlandó beengedni, mert "hátha meglopja". Mikor boltba vagy orvoshoz jár, akkor előveszi a szép ruháját, és abban közlekedik. Hazaér, visszaveszi az otthonit, és abban van hetekig.

Szomorú vagyok, és sok konfliktust okoz ez köztem és a párom között. Jogos, hogy haragszik, de megérthetne engem is.

2010. jan. 4. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anyóshoz félévnél gyakrabban semmi szín alatt nem mennék.
2010. jan. 4. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
én anyósomnál borzalom, ami van. 2 benti kutya van, gazdálkodnak(ergó minen csupa sár) stb és van 20 éve nem takarított. de mit csináljak, az anyósom és amúgy rendes. havonta egyszer azt a fél napot kibírom. max óvatos vagyok a fürdőben. lehet úgy használni, mintha nyilvános wc lenne. szóval ki lehet bírni és akkor köztetek sincs gubanc. ennyit nem ér meg.
2010. jan. 4. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem volt mindig ilyen, akkor keresd meg az okot, hogy miért lett ilyen!!!
2010. jan. 4. 21:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Azért lett ilyen, mert a "pici fia" már nem lakik otthon.

Próbáltam magamon erőt venni, de nem megy. Egyszerűen elmegy az étvágyam, ha a poharam alján macskaszőrt látok, vagy épp a cica rápisil az ágyra, közvetlenül oda mellém.

2010. jan. 6. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, jó, a macskapisis story már sokk... na, de tőled ez a "pici fia" szöveg... hát... gyomorforgató... csöpög belőled a rosszindulat...
2010. jan. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!