Milyen gyakran mennél anyóshoz, ha tudnád milyen koszos a lakása?
Mióta a párom velem él, anyós ritkán takarít. Magányos volt, beszerzett egy cicát. De hát a kiscica unatkozott, vett mellé még egyet. Alkoholt nem iszik, csak teát és ásványvizet. A konyha padlója ragad (gondolom a teafőzés miatt), a fürdőszoba a macskaalomtól bűzlik. A fotel és a heverő tiszta macskaszőr. A padlón macskajátékok, kaja-maradványok. A ruháin macskaszőr-halmok. Karácsonyra porszívót kapott, még ki sem vette a dobozából.
Felajánlottuk, hogy a macskáknak veszünk egy dobozt, addig berakhatja őket oda, míg kitakarít. Mondta, hogy őt nem zavarják, takarít ő úgy is. Névnapja volt, telefonon felköszöntöttem. Egyszerűen nincs gusztusom odamenni, ő meg nem szeret lépcsőzni. (Ő a földszinten lakik, mi a 2.-on). Amikor megismertem, egy ápolt és igényes nőt ismertem meg benne. Rend- és tisztaságmániás volt. A férje meghalt, de amiatt nem omlott annyira össze, mint mikor a pici fia elköltözött. Hívott Karácsonykor is ebédre, mondtuk, hogy ebédre nem tudunk menni, de délután beugrunk. 1 órát voltunk ott, már nagyon kellett wc-znem, így hazajöttünk. Kedvelem, mert tényleg aranyos, meg finomat főz, de nem szeretnék bemenni a lakásába.
Takarítónőt nem hajlandó beengedni, mert "hátha meglopja". Mikor boltba vagy orvoshoz jár, akkor előveszi a szép ruháját, és abban közlekedik. Hazaér, visszaveszi az otthonit, és abban van hetekig.
Szomorú vagyok, és sok konfliktust okoz ez köztem és a párom között. Jogos, hogy haragszik, de megérthetne engem is.
Azért lett ilyen, mert a "pici fia" már nem lakik otthon.
Próbáltam magamon erőt venni, de nem megy. Egyszerűen elmegy az étvágyam, ha a poharam alján macskaszőrt látok, vagy épp a cica rápisil az ágyra, közvetlenül oda mellém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!