Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem fogok lemondan...

Mit tegyek? Nem fogok lemondani élezem szerelméről.

Figyelt kérdés
Megtaláltam életem párját.Nagyon sokat harcoltam érte.Őrülten szeretjük egymást ,de a SZÜLEIM! Nem bírják a barátnőm és nem akarják elfogadni ,le cigányolják meg minden! Semi nem érdekli őket nem adom fel minden nap veszekedünk...anyám apám utál.:) az fb-mben turkálnak....letiltaták a csajt. Nem engednek sehová miatta...teljesen megőritenek...17évesen nem mehetek ki az utcára.:) Minden bajuk van mit tegyek? ha elmultam 18 utána is így lesz kikötötték.:) ...mig nem dolgozom az az 21kormban fejezem be a sulikat :( addig zárva vagyok ez mi már? valaki tud segíteni?? :(
2014. jún. 22. 14:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%

Nézd, amíg a szüleiddel élsz, az ő pénzükön, az ő házukban, az ő szabályaikhoz kell alkalmazkodnod.

Azt azért nehezen hiszem, hogy 17 évesen életed párját találtad meg, lesz még néhány másik barátnőd, ezt az élettapasztalat mondatja velem.

18 éves korodig ők felelnek érted. Ha okuk van rá, megtilthatják, hogy valakivel találkozz.

Hányszor buktál, hogy 21 évesen fejezed be a sulikat?

2014. jún. 22. 14:25
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Tanulj meg írni!
2014. jún. 22. 14:25
 3/22 A kérdező kommentje:
21 lesz munkám főiskolával együtt -.-"
2014. jún. 22. 14:27
 4/22 anonim ***** válasza:
35%
Te is roma vagy,vagy csak a barátnőd?
2014. jún. 22. 14:31
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Akkor 21 éves korodig alkalmazkodnod kell.
2014. jún. 22. 14:32
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Majd összefogunk és kimenekítünk otthonról, mi több, pénzt is ajánlunk fel, hogy életed szerelmével tölthesd a hátrelévő életed.

A rokonoknak is gyűjtsünk?

2014. jún. 22. 14:34
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Óóóó 17 éves koromban én is azt hittem, hogy életem párját találtam meg :D, amíg meg nem csalt a görény. Lesz még párszor ilyen érzésed.
2014. jún. 22. 14:37
 8/22 anonim válasza:
45%
Szerintem ezt még korai kijelentened. 17 éves koromban nekem is volt szerelmem és azt hittem, hogy örökké tart majd. Minden adott volt, az élet mégis mást hozott. Mást dobott ki a gép, és nem hinném, hogy az én hibám volt. Neked csak azt tudom ajánlani, hogy ne éld bele magad a nagy szerelembe. Vedd csak úgy, hogy "egy szerelem", de ha vége, úgyis lesz majd más. Én itt rontottam el. Mindig azt hittem, hogy együtt leszünk, mikor más kellett neki és elhagyott, nagyon mély sebeket hagyott maga után. Még most is előttem van az arca. Arra viszont megtanított, hogy ne vigyek túl nagy érzelmi kötődéseket a kapcsolataimba és, hogy nem mindig kell őszintének lennem. Szerintem nem kell beleélnie magát az embernek. Van és kész.
2014. jún. 22. 14:42
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

Ha eddig nem voltak ilyenek a szüleid, akkor nyilván van rá valami okok, hogy így megváltoztak veled szemben.

Talán megtudtak valamit a lányról, ami nem tetszik nekik? Vagy megváltozott a viselkedésed negatív irányba?

Beszélgessetek, mondják el a szüleid, hogy mi a bajuk.

Ha nincs gond a lánnyal, akkor hívjátok meg magatokhoz, ott találkozzatok az elején, hogy a szüleid megismerhessék és lássák, hogy nem kell félteni téged tőle.

2014. jún. 22. 14:48
 10/22 A kérdező kommentje:
ha szólok a rendőrségnek vagy a gyámügynek mit tudnak tenni? nagyon szeretem :(
2014. jún. 22. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!