Mit tegyek ha senki sem támogat lelkileg, hanem mindenki csak bánt?
Karácsony előtt volt egy abortuszom. 2 éve vagyunk a barátommal, gyógyszer mellett lettem terhes. (másfél éve szedem). 19 évesen nem akartam megtartani, hisz mire föl?! Szóval, a szüleim mondták, vetessem el. Egyetértettem velük. Hisz a főiskola mellett nem tudnék annyit keresni (pláne nem kisbaba mellett), hogy az ő költségeit fedezzem. Szóval, 22.-én megvolt az abortusz. A Karácsonyom szörnyű volt, bár a kedvesem velem volt, próbált vigasztalni. Ma indult vissza, mivel külföldön dolgozik. 2 hetente jár haza, szerencsére az ünnepekre itthon volt. A szüleim úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. (Kértem, hogy ők és a barátom felesben fizessék ki az abortuszt, nem ők egy fillért se fizetnek ki.) A nővérem (havi talán 2x találkozunk) szerint egy qva vagyok. A nagyszüleim nem is tudnak róla, és a barátaim közül is csak ketten tudják. Nem akartam, hogy sajnáljanak, vagy menjen rólam a pletyka, így az iskolában sem tudja senki. Holnap oda is kell mennem, de lelkileg nem vagyok rá felkészülve. Sírok, ki vagyok borulva. Úgy érzem, embert öltem, nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel.
Köszönöm, hogy elolvastad. Picit jobb, hogy kiírhattam magamból. 19L
Nekem épp elég, hogy a családom sz*rik rám, és a nővérem is bánt. Lehet, hogy egy abortusz után nyafogok. De szerintem ez "megbocsátható".
Ha te is átélted volna ezt, lehet, hogy te is "nyafognál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!