Nem megyünk együtt nyaralni, mit tegyek?
én: 43/N,elvált, gyerekem nincs, Ő: 50/F, özvegy, 2 lánya és 4 unokája van.
Tavaly nyáron ismerkedtünk meg, természetesnek vettem, hogy fiatal is a kapcsolatunk, meg ő már előre be is fizetett a lányaival a tengerpartra, így külön nyaraltunk, megbeszéltük, h majd idén együtt.
Eljött az idén nyár, benyögte tegnap, hogy 10-10 napot hol egyik, hol másik lányával óhajtja tölteni, mi majd októberben megyünk valahova. csakhogy nekem a munkám miatt most van szabim aug 20ig, októberben nem lesz szabin. Csak én látom úgy, hogy húzza-halasztja a dolgot?
miért ne mehetnél bnőddel?
foglaljátok le és menjetek!
érezd jól magad!
Ha te mással nem mehetsz, de ő egyedül mehet, ezt igy nyugodtan mondd meg neki !
De amit én nem értek, az az hogy miért nem tudsz azon a nyaraláson te is részt venni?
Te miért nem mehetsz velük?
Én elmennék egy barátnőmmel nyaralni, vagy családtaggal. Aztán majd októberben mentek, ha nem is nyaralni, de egy-egy hosszú hétvégére.
Egyébként valóban fura, hogy megbeszéltétek a nyarat és veled most közli, hogy még sem. Nyilván eddig is tudta, hogy fog menni a lányaival nyaralni.
Te miért nem mehetsz velük?
Nekem édesapám hunyt el,édesanyámnak 3év múlva lett új kapcsolata,fél év után bemutatta nekünk.
Nyaralni addig mi is úgy jártunk,hogy csak anya,mi a férjemmel,kislányunk,és anya a nővéremmel,és a kisfiuk (szintén más igények miatt,mi inkább túrázós,tengerpartos,kirándulós nyaralást szeretünk,nővéremék welnneses,napozós,nagyot pihenős nyaralást,anya meg természetesen jön mindkettőnkkel)
De onnantól,hogy lett új párja,természetes volt,hogy ő is jön velünk,a nyaraláson pedig nem lógtunk egymásonhol ők mentek el egész napra romantikázni,hol minket szabaditottak fel kicsit,és mehettünk,és ők gyerekeztek.Az éven is így lesz.
Szóval ő gyerekvigyázónak kell a nyaralásra, hogy a gyerekei és a párjaik pihenhessenek?
Szerintem várd meg az októbert, hogy akkor mi lesz. Ha nem is lesz már akkor szabid, de lesz pl. október 23-i ünnep miatt hosszú hétvége, így el tudtok majd menni valahova kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!