Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom felvetette, hogy menjünk el együtt nyaralni, de meg lennék hívva. Ti elfogadnátok?
Nagyon régóta és nagyon jól ismerjük egymást, nagyon jól megvagyunk, nagy a szerelem és valamelyik nap felvetette, hogy mi lenne, ha elmennénk együtt nyaralni-külföldre. Én még tanulok és neki sincs önálló jövedelme, viszont az Apukája felajánlotta, hogy nekem is kifizeti, ezt viszont én túlságosan nagy dolognak tartom ahhoz, hogy elfogadjam. Mondtam a Páromnak, hogy menjünk el valahova belföldre, de Ő inkább a tengerpart felé húz, ami csodálatos lenne, én viszont nem várom el a szüleitől, hogy ezt nekem is biztosítsák. Nagyon jóba vagyok velük és nagyon szeretem őket is, de számomra ez akkor is furcsa lenne. A Párom szerint bunkóság lenne nem elfogadni, bár ezt szerintem csak azért mondja, hogy rábólintsak. :D
Csak én bonyolítom túl a dolgot? Ti rábólintanátok? :)
:)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!