21 évesen lassan családot alapítani. Vélemény?
Sziasztok!
21 éves vagyok és lassan lesz az esküvőm. Külföldön élünk a párommal, a családja mellett. Eleinte kicsit féltem a költözéstől (főleg anyukám), de sikerült legyűrnöm az érzést, hogy új helyen élek. Lassan a gyerekvállalás is szóba kerülget, azonban kicsit izgulok az anyaságtól. A páromnak mondtam, hogy esküvő után szeretnék én gyereket. Fejet hajtott a kívánságom előtt. Ti hogy kezeltétek, vagy kezelnétek ezt a helyzetet ilyen korban? Féltetek, hogy egy piciny baba ott lesz a szívetek alatt, és alig tudtok még valamit az anyaságról?
Köszönöm :)
azért azt ugye tudod, hogy ha katona, akkor kb egyedül lennél a kicsivel, nem tud hazarohangálni, ha van valami
ha téged kielégít a háziasszonyság akkor hajrá, bár ilyen fiatalon még korai, a csipád sem nyílt ki és állati bizonytalan vagy
XD
Hát nem azért ,de én pl. azért nem szülök mert élni akarok,házaséletet is kiakarjuk élvezni mert sógornőm itt mondta hogy szülés után miközben alszik a gyerek ezt meg azt fogja csinálni:P Na persze, most 4-5 óránként etet szinte alig alszik(ő se) és hétvégenként nagyszülőkhöz járnak hogy legalább addig aludjanak. Várandóság alatt meg nem bírt bizonyos ételeket enni és még elektromos fogkefét sem használt mert az alatt rugdosott a baba. Szóval hidd el első 3 év merő meló lesz és nem lesz időtök így élvezni egymás társaságát mint házastársak-.-"
Külföldön,anyagilag maximálisan függeni valakitől /féred/ ,akit hetekig-hónapokig nem látsz ,egy idegen országban egy csecsemővel.21 évesen ,munkahely,és tapasztalat nélkül (?)
Jónak hangzik..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!