Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebook-on kép a gyereketekrő...

Facebook-on kép a gyereketekről. Szólnátok érte?

Figyelt kérdés
Az exapósom barátnője felrakott 3 képet az 5 éves kislányomról a facebookra, aki a képeken csak egy szál bugyiban van. Szívem szerint levetetném, de most vagyunk egy nagyon küzdelmes válás közepén, és én a gyermek miatt igyekeznék jó viszonyt ápolni az exemmel és a családjával is, tudom hogy megsértődnének. Ráadásul az új barátnővel van a képeken a kislányom, szerintem azt gondolnák, hogy ezért "hisztizek". De már több ismerősöm is szólt, akik szintén látták a képeket, hogy nem túl szerencsés. Egy ismerősöm és édesanyám is felajánlotta, hogy szól helyettem nekik. Nem is értem a volt férjem, soha nem raktunk fel ilyen képeket a gyerekről, még kis baba korában sem. Ő is látta a képeket és le is "lájkolta".
2014. jún. 13. 09:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy megoldódott a probléma. :) És további sok szerencsét a válással... Általában a magyar bíróságok anyapártiak. ;)
2014. jún. 16. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!