Sógornőm utál. Hogyan dolgozzam ezt fel?
Erre tömören annyit lehet mondani, hogy szopacs..
A féltékenység meg irigység jó magyar szokás és mindent el tud rontani és ki is tud Ölni a legjobb barátságból is, aki kellően gyerekes ehhez.
Mondjuk ezt csak 4en tudjátok megoldani.. A férjed és Ő leginkább de le kéne ülnötök. Az, hogy te mit fogsz fel a dolgokból az más mint ahogy Ő valójában megéli.
Ezeket kéne tisztázni...
Jójó 2es, de azért van rokoni kapcsolat is meg talán a gyerekek sem értenék meg egyből mi ez a nagy eltűnés.
És az embernek a családja az fix. Ha ott baj van az a legrosszabb.
Szerintem meg kéne oldani a dolgokat valahogy de ehhez már kevés az én tudásom..
A szájbaverésig én is eljutottam de a hirtelen felindulás mindig rossz döntésre kényszerít
Vond le a tanulságokat, ebből is tanultál: ellentétben azzal, ahogy az ember gyerekként elképzelné, NEM éri meg jótékonykodni az emberekkel, nem fognak megszeretni érte, hosszú távon csak megutálnak.
Egy érdekes lecke az élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!