Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezzel mit kezdjek?

Most ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés
16/L Elváltak a szüleim anyuval élek,van egy nővérem aki már nem velünk lakik mert felnőtt.Anyának vannak fura szokásai,például evés közben csámcsog,semmit nem ad magára,utál takarítani,de velem ordibál hogy takarítsak...Ma reggel találtam egy sz@rdarabot a wc mellett,és nem kamuzok,.!Nem szóltam neki mert azért is mérges lett volna,ugyhogy inkább eltakarítottam:-S....Szeretem meg minden,meg az anyám,de ebből elegem van hogy ilyen!!Tudom hogy nem változtathatom meg,ne oltsatok le,inkább segtsetek,hogy mit tegyek!
2010. jan. 2. 15:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én semmiképpen sem maradnék. Apukádhoz nem mehetsz, esetleg nővéredhez? Hiszen ők tudják, hogy kivel élsz, biztosan segítenének rajtad.
2010. jan. 2. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy kellene anyukádnak egy szakorvos... sz@rdarab a budi mellett?? ááá..és takaríts utána... nagyon sajnálom és együtt érzek veled. ha valaki ennyire elhanyagolja magát, az depresszió következménye is lehet. üljetek le és beszélgessetek, legalább egy kísérletet tegyél, hátha rá bírod venni arra hogy összekanalazza magát. ez sem a te feladatod lenne, de utána takarítani sem..legalább ha elérhetnéd, hogy el bírja látni magát (mert most erre is képtelen) nem neked kéne a mocskot takarítani. beszélgessetek, legyél vele türelmes, de állítsd szembe a tényekkel, beteges ahogyan él, és neked kell elszenvedni. pszichiátert neki, neked pedig kollégium vagy barátoddal közös albérlet..?
2010. jan. 2. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Te magad megváltoztatni nem tudod, őneki saját magának kell rájönnie, hogy nem jó ahogy van... Próbálj vele sokat beszélgetni, közelebb kerülni hozzá, szeretni, és előbb-utóbb meghozzá gyümölcsét a szereteted. Nem fog egyik napról a másik napra menni, nagy munka áll előtted, de akarnod kell és sikerülni fog. Márpedig sikerülni fog. Nagyon okos lány vagy, és le a kalappal, hogy ennyi idősen így gondolkodsz.
2010. jan. 2. 19:19
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat!
2010. jan. 2. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!