Nemsokára kisgyerekünk születik. Ki dönthet a vele kapcsolatos kérdésekben?
Szerencsétlen gyerek.
Ha igy megy ez nálatok, akkor már az első szülinapján egy szülő neveli...
6. vagyok
Le lehet pontozni, én nem tudom ti hol éltek, de a környezetemben az apukák nem szoktak kötekedni az anyukákkal, hogy mit adnak enni a gyereknek stb.Megbíznak a párjukban, gondolom azért vállaltak közösen gyereket. Ha valamit mégse tudnak, nem okoskodnak, hanem orvostól, védőnőtől megkérdezik.
Ezt most elméletileg kérdezed, vagy már megvan a gyerek, és ilyen gondjaid vannak?
Mert első esetben csak azt mondhatom, hogy sosem láttam olyan apukát, aki beleszólt volna, hogy milyen pelenkát használjanak.:) Meg azt, hogy inkább az anya dönti el ezeket, már csak azért is mert ő több időt tölt el a gyerekkel, ergo, a szokásokat, napirendet, étrendet ő alakítja ki inkább. Meg azt is, hogy ezek nem olyan világrengető kérdések, hogy ne lehetne megegyezni, ha a másik félnek nem tetszik valami.
Ha a második eset áll fenn, nos akkor azt mondom, nagyon sajnállak titeket...talán nem kellett volna gyereket vállalni, ha ennyire kompromisszumképtelenek vagytok. El nem tudom képzelni, mi lesz na nagyobb dolgokban kell majd dönteni, minthogy sütőtököt egyen a baba, vagy almapürét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!