Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemsokára kisgyerekünk születi...

Nemsokára kisgyerekünk születik. Ki dönthet a vele kapcsolatos kérdésekben?

Figyelt kérdés
Ha az anya és az apa nem tud megegyezni abban, hogy például, kivigyék-e a kicsit a levegőre, vagy sem. Vagy hogy milyen pelenkát használjanak. Mit egyen, mit ne egyen. Akkor ki fog dönteni? Ne mondjátok, hogy beszéljük meg, mert én arra vagyok kíváncsi, hogy amikor nem tudunk megegyezni valamiben, akkor kinek a szava döntő?

2014. jún. 11. 12:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen gyerek.

Ha igy megy ez nálatok, akkor már az első szülinapján egy szülő neveli...

2014. jún. 11. 12:37
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Milyen pelenka meg olyan, hogy ami majd beválik, még két testvérnél is van sokszor különbség.
2014. jún. 11. 12:37
 13/30 anonim ***** válasza:
59%

6. vagyok

Le lehet pontozni, én nem tudom ti hol éltek, de a környezetemben az apukák nem szoktak kötekedni az anyukákkal, hogy mit adnak enni a gyereknek stb.Megbíznak a párjukban, gondolom azért vállaltak közösen gyereket. Ha valamit mégse tudnak, nem okoskodnak, hanem orvostól, védőnőtől megkérdezik.

2014. jún. 11. 12:39
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó honnan tudod, hogy az apa nem csak kifejtett valamit amit olvasót vagy bármi. Vagy a kérdező nem akar szoptatni a párja meg fontosnak tartja. Egy apának is had legyen már szava.
2014. jún. 11. 12:41
 15/30 anonim ***** válasza:
55%
Ha a férj akar pelenkázni,akkor legyen olyan pelenka,amilyet ő akar :D Ha a feleség,akkor meg más. Így pazarolhattok legalább.
2014. jún. 11. 12:42
 16/30 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos mi rengeteget veszekedtünk, mert az apuka gyógyszerekkel akarta tömni a gyereket állandóan, ha volt egy pici hőemelkedése. Mindent túlaggódott, rettenetes volt, borzasztóan elkényeztette a gyerekeit, nem volt következetes sem, és most hogy felnőttek, meg rámkeni, hogy én neveltem rosszul őket.
2014. jún. 11. 12:44
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés.Én is kíváncsi lettem volna,hogy kinél mi a szokás.Biztos akadnak helyek,ahol nem tudnak a szülők valamiben kiegyezni.Feltételezem,hogy több alkalommal dönt a nő.
2014. jún. 11. 12:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Ezt bizony meg kell beszélnetek és közösen kell dönteni. Egyébként elhiszem, hogy vannak esetleg más elképzelések, sőt biztosan sok párnak gondot okoz ez, vagy akár a nevelési kérdések, de itt kettő embernek kell dönteni.
2014. jún. 11. 12:48
 19/30 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen pitiáner dolgokon csak nem vesztek össze. A gyógyszer vagy a nem kötelező oltások tényleg jobb példa lenne.
2014. jún. 11. 12:50
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Ezt most elméletileg kérdezed, vagy már megvan a gyerek, és ilyen gondjaid vannak?

Mert első esetben csak azt mondhatom, hogy sosem láttam olyan apukát, aki beleszólt volna, hogy milyen pelenkát használjanak.:) Meg azt, hogy inkább az anya dönti el ezeket, már csak azért is mert ő több időt tölt el a gyerekkel, ergo, a szokásokat, napirendet, étrendet ő alakítja ki inkább. Meg azt is, hogy ezek nem olyan világrengető kérdések, hogy ne lehetne megegyezni, ha a másik félnek nem tetszik valami.

Ha a második eset áll fenn, nos akkor azt mondom, nagyon sajnállak titeket...talán nem kellett volna gyereket vállalni, ha ennyire kompromisszumképtelenek vagytok. El nem tudom képzelni, mi lesz na nagyobb dolgokban kell majd dönteni, minthogy sütőtököt egyen a baba, vagy almapürét.

2014. jún. 11. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!