Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyunk mi elfogadób...

Miért nem vagyunk mi elfogadóbbak az alábbi kérdésekben?

Figyelt kérdés

1. faji kérdések

2. nemi identitás válság

3. azonos neműek iránti szerelem

4. más szokások, más kultúrák

5. társadalmi élet

6. szórakozási lehetőségek

7. öltözködés, divat

8. vallási hovatartozás

Még lehetne sorolni, de ezek a főbb kérdések, amelyek mindig konfrontációhoz vezetnek.

2014. jún. 7. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, mert így neveltek benneteket.
2014. jún. 7. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Addig én elfogadó vagyok, amíg bármilyen csoportból éveken át tartó folyamatos inzultus nem ér. Utána is elfogadó vagyok, csak aztán már távolságtartó és óvatos.
2014. jún. 7. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

1. faji kérdések ( Ez tipikusan a cigányraokra vonatkozik nemhiszem hogy a magyarok utálnák a norvégokat)

2. nemi identitás válság (ő mi ?)

3. azonos neműek iránti szerelem (csak akkor a latex cuccokba vonaglanak végig a főúton )

4. más szokások, más kultúrák ( az élve nyúzott kutyát nem szívesen enném meg )

5. társadalmi élet (mivaa ?)

6. szórakozási lehetőségek (mi ez a hülyeség ?)

7. öltözködés, divat Na ezt az emberek 99.9% lesz@rja mex megmosolyogja a furán öltözködőket)

8. vallási hovatartozás ( ez itt a zsidókat célozza meg de a zsidókat nem a vallásuk miatt utálják megjegyzem az egész világon)

2014. jún. 7. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem annak az elvnek a hiánya okozza ezt, ami azt mondja ki, hogy két dolog addig vonható össze vagy kezelhető egységként, amíg senki nem mutatott rá a különbségre a kettő között, onnantól viszont külön kell kezelni őket.

Az első hozzászóló például rámutatott, hogy nem mindenkire igaz a kérdésedben megfogalmazott állítás, ezért nem kezelhető egységként ő és ti.

Én is szeretném jelezni, hogy elfogadó vagyok mind a 8 pontban foglalt kérdésben. Nálam ez egész precízen abban nyilvánul meg, hogy meg tudok halni az unalomtól, amikor kiragadnak az eltervezett dolgaimból és a 8 pontban említett primitív problémákkal zaklatnak, miközben semmi jelentőségük sincs, csak rabolják a drága időmet, amit hasznos dolgokra szeretnék fordítani, nem pedig agyagbábukkal katonásdit játszani.

2014. jún. 7. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

mi elfogadóbbak az alábbi kérdésekben?

Mint? Azért csak a te nevedben szólj,honnan tudod, én elfogadóbb vagyok-e mint a japánok?

2014. jún. 7. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Magyarországon szinte teljesen mértékben elharapózott a gyűlölet úgy érzem és nem tudsz kimenni úgy az utcára, hogy ne lásd a tekintetekben, minden verbális vagy nem verbális megnyilvánulásban a gyűlöletet. Amikor nyíltan a közlekedési eszközökön hallod a rasszista megnyilvánulásokat akkor miről is beszélgetünk?

A nemi identitás válságot arra értettem, amikor valaki nagyon sokáig nem tudja eldönteni, hová tartozik. Azaz férfi az is akar maradni, de esetleg kevesebb a tesztoszteronszintje. Vagy nő és szervezete túl sok ösztrogént termel. Ezek nyilván kihatnak a viselkedésére is hiába próbál rejtőzködni (férfi nem elég határozott már rögtön feminin vagy nő túl határozott maszkulinnak minősítik). Azaz megbélyegzetté válik.

A társadalmi élet pedig. Valaki rögtön kitaszított lesz vagy inkább periferikus elem ha nem fogyaszt egyáltalán alkoholt vagy túl sokat iszik.

A szórakozási lehetőség detto ugyanez. Nem üvöltünk a discokban vagy rock koncerteken? Akkor mindjárt eltaszítanak maguktól az emberek mondván hogy mersz te más lenni?

2014. jún. 9. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!