Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi rosszindulatú...

Miért van ennyi rosszindulatú válaszadó ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom sorban a kérdéseket az tűnt fel, hogy a válaszolók nagyobbik része nem segíteni akar a kérdezőnek, hanem nekiesik, kioktatja, beszól, stb. Érdemi, intelligens válasz kevés van, azt is lepontozzák. A válaszok aztán veszekedésbe torkollnak és a kérdés szét - offolásába.

Pár éve ez az oldal normális volt, most meg olyan, mintha csomó ember itt élné ki a frusztrációit. Miért?

2014. jún. 8. 14:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%
Mondom, latogatas es penz kerdese az egesz.
2014. jún. 8. 15:03
 22/33 anonim ***** válasza:
Egyébként a szavazás téma is már rég rossz, mert azt leszavazzák csak, mert eltér a véleménye, egy-egy embertől, de ugyanazok a személyek pl. egy offolót már le nem szavaznának. Vagy egy olyat, aki kicsit se a kérdésre válaszol, sőt azt felpontozzák. Így megint csak mi történik? Persze, h akiknek fontos ez a része az elkezd szintén offolni stb. De az is szánalmas ezen az oldalon, h ha vkinek már kevés százaléka az csak is hülyeségeket nyilatkozhatott, és kizárt, hogy értelmes véleményt adott volna.
2014. jún. 8. 16:35
 23/33 anonim ***** válasza:
5%
És miért nem keresel magadnak választ abból a 10ezer kérdésből? Ennyire ráérsz?
2014. jún. 8. 17:26
 24/33 A kérdező kommentje:
Off, Off, Off...
2014. jún. 8. 17:37
 25/33 anonim ***** válasza:
37%

Egyszer leveleztem privát üzenetben egy ilyen emberkével, akikről ír a kérdező.

Egy totál idegbeteg, agresszív nő volt, aki a plafonon volt mindentől. Minden idegesítette, mindenbe belekötött.

Viszont ismerte magát, és mondta, hogy ismerősei szerint egyszer valaki agyon fogja verni az életben.

Szóval nem értem az ilyen idegroncs, mindentől ideges emberek mi a fenének vannak itt?

Ez is az oldal hibája, elég kemény próbatételnek vetném alá azokat, akik ide regisztrálnak válaszolóként.

Nem jöttment hülyegyerekek, agybetegek, stb...akiknek van 5 regisztrációjuk, irkálhatnak ide valóban segítségre szoruló embereknek.

De hát igen, az oldal látogatottsága a cél, bár ezt sem értem, mert semmi reklám sincs az oldalon.

Egyszerűen nem foglalkoznak vele az üzemeltetők.

2014. jún. 8. 18:47
 26/33 anonim ***** válasza:
25: jól mondod, nem foglalkoznak vele. Pedig, ha kicsit jobban oda tennék magukat és nem pl. a napiszar oldalnak a kedvence lenne a gyik, akkor igen szép jövője lehetne a gyiknak. Így viszont előbb utóbb egy idegbeteg megelégeli és betiltathatja akár az egészet. Szerintem ez lesz a vége. :(
2014. jún. 8. 20:16
 27/33 anonim ***** válasza:

Soha nem bántok másokat, nem másokon verem le a bajaimat (pedig van bőven), okos tanácsokat adok, tudom, hogy mit beszélek, azonnal látom a problémát, a lényeget, sőt az embert is a sorok mögött, hatalmas tudásom és élettapasztalatom van - mégis lepontoznak, sőt naponta kapok olyan orbitális hangú, gyűlölettűl fröcsögő magánleveleket, ahova választ sem tudok írni, mert a feladó nem engedélyezi a választ nekem. Értsd: csak homokzsáknak akart használni. Mégis itt vagyok, hosszú évek óta, mert biztosan tudom, hogy szükség van arra, amit írok. Nap mint nap látom.

"Ahogy olvasom sorban a kérdéseket az tűnt fel, hogy a válaszolók nagyobbik része nem segíteni akar a kérdezőnek, hanem nekiesik, kioktatja, beszól, stb. "

Igen. Ez jobbára azért van, mert nem tud elvonatkoztatni saját magától és azonnal rávetíti a saját bajait a Kérdezőre. Nem látja a problémát, nem is akarja látni, csak valahol ki akarja ordibálni magából a saját belső feszültségét és erre ürügyet és felületet keres. És ezt tenni névtelenül a legjobb.

valamitn ahhoz, hogy segíteni tudj, látni kell a problémát is és tudni kell ADNI: energiát, amivel kínlódsz egy kérdéssel, törődést, türelmet stb.

"Pár éve ez az oldal normális volt, most meg olyan, mintha csomó ember itt élné ki a frusztrációit. Miért?"

Azért, mert a környezet otthon nagyon erősen frusztráló lett, agresszív, rengeteg a sértült ember (aki közben felnőtt), rengeteg a bántalmazott ember, a munkanélküli ember, a csalódott ember stb. Ez a fórum is tökéletes lenyomata annak, ami KINT van, a virtuális téren túl, a Valóságban. Hiszen valóságos emberek írnak ide zömmel, valóságos bajokkal telve.

Ha itt éli ki a frusztrációit, akkor addig se veri a gyerekét vagy a házastársát. Addig se késel vagy erőszakol meg senkit. Lásd ennek a jó oldalát. :)

És mindig van, aki csendben ül és figyel, és itt tanulja a jó mintákat, merthogy otthon a saját családjában nem lehet.

Én ÉRTÜK teszem, amit teszek. Azért a pár emberkéért, aki mindig menthető.

Szia! :)

2014. jún. 8. 20:28
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

25-ös: "Egyszer leveleztem privát üzenetben egy ilyen emberkével, akikről ír a kérdező.

Egy totál idegbeteg, agresszív nő volt, aki a plafonon volt mindentől. Minden idegesítette, mindenbe belekötött.

Viszont ismerte magát, és mondta, hogy ismerősei szerint egyszer valaki agyon fogja verni az életben.

Szóval nem értem az ilyen idegroncs, mindentől ideges emberek mi a fenének vannak itt?"

Szerimted mennyire etikus privát levelekben megtudott privát információkat ilyen durván kiadni? Ha annyira idegbeteg volt, akkor az első levelénél ki kellett volna zárni. És nem beszélni róla országnak-világnak.

Azt tudod, hogy a mai magyar felnőtt lakosság kb. 90%-a személyiségzavaros? Ennyit az "idegbetegekről"...

2014. jún. 8. 20:32
 29/33 anonim ***** válasza:
28: semmi olyat nem írt az adott személyről, ami alapján az illetőre rá lehetne ismerni. Egy szó, mint száz nem járt el etikátlanul. Ahogy te magad aláástad az elméletedet...pontosan úgy fogalmazott, hogy az bárkire vonatkozhatna, elvégre a te elméleted szerint a népünk nagyja "idegbeteg". Na viszont ez a statisztikázásod valóban etikátlan volt!
2014. jún. 8. 21:00
 30/33 anonim ***** válasza:
Mert úgy a legegyszerűbb nagynak érezned magad, ha másokat lenézel.
2014. jún. 8. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!