Miért van ennyi rosszindulatú válaszadó ebben a kategóriában?
Ahogy olvasom sorban a kérdéseket az tűnt fel, hogy a válaszolók nagyobbik része nem segíteni akar a kérdezőnek, hanem nekiesik, kioktatja, beszól, stb. Érdemi, intelligens válasz kevés van, azt is lepontozzák. A válaszok aztán veszekedésbe torkollnak és a kérdés szét - offolásába.
Pár éve ez az oldal normális volt, most meg olyan, mintha csomó ember itt élné ki a frusztrációit. Miért?
Mert egy csomó ember itt éli ki a frusztrációit. :)
Koncentrálj a számodra hasznos válaszokra, mást úgysem nagyon tehetünk.
Amúgy az utóbbi 2 hétben ez 5. ilyen jellegű kérdés.
A kerdesek is eleg furak.
Mit lehet javasolni, hogy lehet segiteni pl. egy nonek aki megcsalta a ferjet, perszze reszegen. Utana meg odair plusz ket okot, hogy miert is.
Nekem az a furcsa, hogy ket oraja mennek a valaszok, es kerdezo meg akkor egesziti ki a kerdest, amit ha az eredeti kerdessel leirt volna, akkor egesz mas, hasznos valaszokat kapott volna.
Mondjuk ez a kategória még így is fényévekkel kulturáltabb mint a...
szerelem/szex, ahol már a kérdések több mint fele is csak trollkodás
vallás, ahol állandóan egymást marják a különböző vallást gyakorlók.
politika, ahol már csak sima "a" betűért is megy a pontozás és belemagyarázzák, hogy szélső jobbos vagy épp baloldali vagy.
Én arról nem tudok nyilatkozni, hogy régen milyen volt, mert én sem régóta használom aktívan ezt az oldalt.
meg mi is azért járunk ide,hogy szórakozzunk,és nem pedig melózzunk,
-a franc se akarja itt megoldani a más elb.ott életét,de jót röhögni ,azt szeretünk
Én kb 6 éve regisztráltam, sokkal normálisabb volt.
Azt, hogy valaki miért csak utólag egészíti ki a kérdését, nem tudom, de magamból kiindulva lehet, hogy csak kiírta, aztán ment keverni a rántást, rendezni a gyerekeket, nem is gondolta, hogy félreértik. Persze vannak hülye kérdések, de a válaszolók hangneme gyakran kiábrándító, ahogy ok nélkül neki esnek valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!