Hogy dolgoztad föl, hogy szakítottak veled? Mi volt a legdurvább?
én 3 évet jártam a barátommal, el is jegyzett, 1,5 év után elkezdett mindenféléket hazudozni nekem amiket mindig megbocsájtottam. De a vége felé elkezdett nem törödni velem, és akkor lett elegem mikor kijelentette, hogy megint nem töltjük együtt a szilvesztert. Januárban szakítottam vele, ennek 17dikén lesz 3 éve. De még a szakítás után 1 évig sírtam utána hiába én voltam a szakító fél! És gyülöltem minden lányt aki a közelébe került! Nagyon nehezen tudtam túltenni magam rajta, az fájt a legjobban mikor közölte, hogy most szerelmes igazán és belém nem volt. Hosszú napokon keresztül sírtam, meg akartam halni, de csak az idö gyógyított meg. Most másodszorra szerelmes vagyok végre. Néha még megnézegetem az adatlapját, hogy mi van vele, de már teljesen érzelemmentesen, amit mindig is akartam:) kívánom, hogy neked is sikerüljön, bár nem lesz egyszerü dolgod:( hosszú út áll még elötted! Fel a fejjel, nem ö volt az egyetlen jó pasi a világon!:):)
21/L
2008 nyarán szakítottam a barátommal, azóta sem dolgoztam fel, így gondoltam hogy ha találok mást jobb lesz. Találtam, tegnap ő is elhagyott. 2 fájdalom egymás hátán, a jegyeim is rosszabodtak. Nem tudom feldolgozni. Pedig az előző barátommal való szakítás után már majdnem felépültem. Most visszaestem.
Nem igaz hogy az idő gyógyít, mert a fájdalom ugyan múlik, de sosem szűnik meg teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!