Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgoztad föl, hogy...

Hogy dolgoztad föl, hogy szakítottak veled? Mi volt a legdurvább?

Figyelt kérdés
Úgy értem a legdurvábbat, hogy amit nem tudtál feldolgozni.Mennyire hagytad el magad?Mennyi ideig tartott "felépülni"?
2010. jan. 1. 22:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Amikor a barátommal elmesélte, hogy egy hete megismert egy másik lányt és jövő héten eljegyzi. Nekem 2 évbe telt, amíg túljutottam rajta.
2010. jan. 1. 22:37
 2/32 anonim ***** válasza:
94%

Én kb. 5 évvel ezelőtt majdnem alkoholista lettem, fél évig csak 1-2 üveg bor után tudtam elaludni...

Azóta megerősödtem, egy szakítást pár nap alatt lerendezek fejben, ha kell sírok, mint egy kölyökkutya, meggyászolom a veszteséget, de aztán talpra állok, hisz az élet folytonos változás és nem alázom meg magam azzal, hogy mélyre süllyedek, az csak időpazarlás.

Legutóbb egy hatalmas szerelmet zártam le így,

fantasztikus érzés ezt az erőt megtapasztalni!

2010. jan. 1. 22:40
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kb. 5 évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom, inkább tini szerelem. Nem ő szakított velem, hanem én vele, mert még nagyon gyerek volt (17 éves), és sokszor megfeledkezett rólam. Azóta nagyon óvatos vagyok, mert nagyon nehezen dolgoztam fel, pedig nem volt annyira szörnyű helyzet, lehetett volna rosszabb is. Nekem mégis nagyon nehéz volt, 1-2 évig tartott. Persze az eszemmel mindig tudtam, hogy azt tettem, amit kellett, azonban mégis nehezen dolgoztam fel. Azóta nem volt komolyabb kapcsolatom, mert elég magasra tettem szakítás után a mércét, hogy ne koppanjak ekkorát az érzékeny lelkivilágom miatt, és ezt a mércét senki nem éri el...
2010. jan. 1. 22:41
 4/32 anonim válasza:
96%

Fél évig voltunk együtt..nem szerettem,imádtam.Az apjáék miatt mentünk külön,ezért úgy viselkedett mint aki megutált,de a mai napig kérdezget felölem.Bár már neki is és nekem is külön életünk van(ennek 2 éve)

Nagyon nehezen tettem túl magam,iszonyatosan fájt,nyugtatókat szedtem.Sokáig tartott h túl tegyem magam,de a barátnök vittek bulikba,erre arra.Ez nagy segítség volt.Aztán egyszer csak elmúlt és rájöttem hogy ezt át kellett éljem ahhoz,hogy erös legyek és lelkileg "kemény".Manapság már jobban viselem a fájdalmat és csal elöre tekintek.Kellenek ilyenek az ember életébe hogy tanuljon belöle és új eröt merítsen.

2010. jan. 1. 22:42
 5/32 anonim ***** válasza:
90%

Az számít, ha erőszakkal szakítottak el minket? Mert azt bár feldolgoztam, de őt szeretem, és kész.

A többinél nem volt semmi probléma.

2010. jan. 1. 22:47
 6/32 anonim ***** válasza:
93%
Mai napig nem dolgoztam fel szerintem egészen, pedig már 5 éve volt, és egy nagyon rövid kapcsolat után történt. Összejöttem egy olyan sráccal aki... hát hogy is mondjam, számomra minden tekintetben tökéletes volt. Csak másfél hónapot voltunk együtt, nem is egy helyen laktunk, de naponta beszéltünk telefonon, sokat találkoztunk, amolyan szerelem első látásra dolog volt. Halkan hozzá teszem, hogy a szex sem volt olyan jó soha senkivel, se előtte, se utána. Na és az történt, hogy másfél hónap után telefonon közölte velem, hogy az a csaj, akivel előttem járt, kiderült hogy terhes, és nem tehet mást, ennyi volt közöttünk. Azóta sem beszéltünk egymással, nem is láttam, nem tudom mi van vele, de néha még ma is eszembe jut, hogy mi lett volna, ha... Tudom, hogy nem kéne ezen gondolkodnom ennyi idő után már, de még mindig bánt, hogy még a dühömet sem tudtam rázúdítani.
2010. jan. 1. 22:55
 7/32 A kérdező kommentje:
nemet, kort írjatok, azt elfelejtettem..Köszi máris ezt a sok választ! :)
2010. jan. 1. 22:58
 8/32 A kérdező kommentje:

Fú, köszi, nagyon tanulságosak!

Velem is most szakítottak 2 hónapja..minden nap minden percében Rá gondolok..

Nélküle nem kell és nincs értelme semminek.Nem tudok enni sem, nem kívánom az ételt..Nem tudom hogy fogom túltenni magam rajta.

Az előzőn sem ment, pedig azzal a sráccal nem is volt semmi,én beleszerettem, és kb. 3szor lefeküdtünk, közben volt barátnője,és nem is ígért semmit na rajta 1 év volt, hogy túl legyek.

A mostani párommal pedig nagyon szerettük egymást, ott laktam nála, csak hogy véget ért a suli, és nem találtam munkát a kapcsolatunk rovására ment...

Azt mondta egyszer talán újra kezdjük, évek múlva...én már nem reménykedem, van új barátnője :(

2010. jan. 1. 23:05
 9/32 anonim ***** válasza:
83%

Velem pont 1 hete szakított a barátom, miután elutaztam hozzá és 3 napot nála voltam. Hazajöttem, feljöttem msn-re, és rámírt, hogy semmilyen ragaszkodást nem tapasztalt a részemről, és túl hideg voltam hozzá, ezért hagyjuk a kapcsolatot. 4 (!) nappal később ismét kiírta hogy kapcsolatban, rákérdeztem mi ez, hát új barátnője van....

nekem ő volt a tökéletes... kívül-belül... 3 hónapig udvarolt nekem, minden egyes nap beszéltünk, msn-en, ha ott nem tudtunk felhívott vagy sms-t írt, hétvégenként pedig találkoztunk. A hivatalos járásunk 3 hétig tartott, de én borzasztóan megszerettem őt, 1 hete alig eszek valamit mert nem bírok, állandóan rá gondolok és hogy most van egy másik lány aki őt öleli, és akit ő ölel... elviselhetetlen...

18/L

2010. jan. 1. 23:37
 10/32 A kérdező kommentje:
jajj, szegény, tudom..én is így érzem..
2010. jan. 1. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!