Miért nekem rossz, hogy a fiamék szakítottak?
Figyelt kérdés
A fiamék hosszú tusakodás után szakítottak. Tudom, hogy nem igazán illettek össze, azt is, hogy ez így becsületesebb, mint hitegetni, mégis nagyon sajnálom a kislányt, és nagyon szomorú vagyok. Kicsit úgy érzem, mintha a barátnőmet veszítettem volna el.2011. szept. 22. 20:10
1/8 mus musculus válasza:
Ha annyira jóban vagy vele, tartsátok a kapcsolatot.
2/8 anonim válasza:
Azért, mert a "barátnődként" kezelted azt a kislányt, aki a lányod lehetne...ejnye-bejnye! :(
3/8 anonim válasza:
Utolsó mondatoddal megválaszoltad a kérdésedet. ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondta, hogy tartsuk a kapcsolatot. Meg nálunk sok összejövetel szokott lenni, a fiam azt mondta, barátok maradnak, és jonni fog ezután is ezekre, de nem tudom, így milyen lesz vajon.
2011. szept. 22. 20:19
5/8 anonim válasza:
Nekem minden rossz, ami a fiaimnak rossz. Úgy élem meg, mintha én vesztenék el valamit, ha baj éri őket. Ez van nálad is szerintem. És még igazságot sem tudsz tenni, mert lehet, a te fiad vétett. Nálunk ez volt. Végül szokás szerint az unokám sínylette ( sínyli )meg. A 4 fiú közül az egyetlen kislány.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez inkább elhidegülés volt, szóval nem volt igazán "vétkes", inkább megkönnyebbült egy kicsit a fiam, de már szinte családtag volt a kislány.
2011. szept. 22. 20:28
7/8 anonim válasza:
azért lehet, mert mint szülő, szeretnéd, ha a gyerek révbe érne, valami biztos kialakulna - ez természetes.
És a kapcsolatot jónak láttad, családalapításra.
De sajnos, ha mi kívülről csak a vágyainkat vetítjük rá - nem tudjuk látni, mi a valóság. Belülről ők megértették : valami miatt vége kell legyen. El kell fogadni, majd alakul a sorsuk. Szerintem a baráti kapcsolat nem marad meg. De ne búsúlj, valami jó is van ebből: Neked meg kellene találnod - hogy felnőttek a gyerekeid-
a sajátútadra vonatkozó dolgokat.
Mi a dolgom? Miért vagyok? Ki vagyok?
8/8 anonim válasza:
Én is nemrég mentem szét a barátommal, ugyanebből az okból, a párom elhidegült tőlem. Én azt is megsirattam, hogy az anyukáját elveszítettem, mert nagyon szerettem, szinte én is családtag voltam, de én érzelmi okokból képtelen lennék tartani a kapcsolatot, nekem nagyon fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!