Csak akkor vállalja az apaságot, ha megígérem, hogy nem kérek gyerektartást. Ez független az érzelmektől?
szóval anyagilag ő totál padlón van, mindenkinek tartozik össze-vissza, a babát ő akarta viszont, amikor meglett, nagyon örült, de hirtelen csak arról beszélt, hogy anyagi katasztrófa...
most külön vagyunk.
é előállt a fenti verzió.
azt sem tudom mit gondoljak.
ha perelném, nem ő fizetne, hanem az állam megelőlegezné helyette, a gyerek megkapná, ha ő meg nem fizeti ki, lesittelik.
amúgy látszik, hogy senki semmit nem tud a háttérről.
vele ellentétben én felelősségteljes nő vagyok, aki egyedül is megállja a helyét és az utolsókat is gyermekének adja
és szerelembaba. minden nagyon szép volt, szebb, mint a mesékben
csak apuka valahogy megváltozott.
meg is lepett a dolog.
és én amúgy az érzelmi részére voltam kíváncsi
érzelmileg nem tudok semmit sehova tenni
aki nem fizet gyerektartást, az nem szereti a saját gyerekét?
vagy elvileg pénzen nem lehet szeretet venni, tehát az anyagi és érzelmi oldal elválik?
mint az olyan kapcsolatokban pl ahol a pénz miatt van valaki valakivel.
ebben vagyok összekavarodva
*8 nem a gyerek előtt
amikor kiderült, hogy jön a baba, akkor fordult a kocka
Nem lehet hogy a palidnak csak kapuzárási pánikja volt?
Nem lenne értelme még egyszer megpróbálni?Vagy már egyáltalán nem szereted és ő sem téged?
Lehet csak elbeszéltek egymás mellett...
Elhisszük, hogy el tudod tartani magatokat, de mi van, ha kirúgnak, lábad töröd, beüt bármilyen krach?
A gyerektartás a gyereké. Ha félre tudod tenni ínséges időkre/neki továbbtanulásra, annál jobb. De mocskosul nagy luxus lemondani róla, amikor nem neked jár, hanem neki.
ha szeretné, minden erejét összeszedné, hogy talpra álljon
ha lennének érzelmei, nem azon aggódna, hogy gyerektartást követelsz ha a vére kerül, hanem azon aggódna, hogy nem fogod megengedni neki, hogy a nevét add
a többi csak mese...
és ne haragudj...biztos nem ezt szeretted volna válasznak...
félre ütések estéje...szóval "nevére kerül" és "hogy a nevét adja"
elnézést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!