Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl sokat várok a férjemtől?

Túl sokat várok a férjemtől?

Figyelt kérdés
Még csak másfél éve vagyunk házasok, 16 hónapos a kislányunk. Probléma sajnos már régóta van köztünk. A férjem szüleinél laktunk, anyós mident megtett, hogy szétmenjünk. NAgyon besokalltam, mert már a lányomat is bántotta, elköltöztem. A sok stressz miatt kórházba kerültem (szivbetegség), igy jobbnak láttuk, ha visszaköltözöm. Vettünk egy házat, anyós nélkül azt hittem minden jó lesz. 3 hónapja élünk külön, tévedtem. :( A férjem szinte semmiben nem segit. Egyetemre járok, vizsgaidőszak van, megkérem néha, hogy vigyázzon a kislányunkra, meg is igéri, de mikor vigyázni kellene rá, valahogy mindig elmarad. Minden nep 2kor kelek, és már kezdek kikészülni. Mondtam neki, hogy vegyünk fel egy bébiszittert heti 2 napra, nekem már az is nagy segitség lenne. Ő nem akarja, merthogy én ilyenekre szórnám a pénzt. Miota házasok vagyunk SEHOl nem voltunk, se egy kirándulás, vacsora, közös program. Azt mondja nem vágyik rá. 32 éves, én 23. Névnapok, szülinapok, évfordulok folyamatrosan elmaradnak. Hogy értessem meg vele, hogy többre vágyom, hogy ez nekem kevés? Szeretem a férjemet, de mikor ilyenekről beszélek neki, teljesen más lesz, támadásként értékeli. pl. multkor egy nagyon nehéz vizsga előtti nap megkértem, hogy ő fürdesse meg és fektesse le a kislányunkat, had tanuljak. Megcsinálta. Viszont másnap elhiresztelet az egész faluban, hogy én nem vagyok anyának veló, mert nem vagyok képes még a gyereket megfürdetni sem. NAgyon rosszul esett, hisz épp azért tanulok, hogy nekik is jobb legyen, többet lehessek késöbb velük, ne kelljen 3 müszakban dolgoznom. Tanástalan vagyok és elkeseredett.
2010. jan. 1. 13:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%
Tudod a férfiak addig nagyon odaadóak, amíg meg akarnak hódítani. Lehet, hogy elhanyagolva érzi magát. Persze nagyon nem fair veled szemben, ahogy viselkedik, de sajnos egy kapcsolaton mindig a nőnek kell többet dolgoznia. Ahhoz meg, hogy a sulit el tudd végezni, mindenképpen vele kell maradnod, ha utána se működik rendesen a kapcsolat, már lesz háttered elmenni. De próbáld meg, hogy egy kicsit többet foglalkozol vele, nagyon megdícséred, bármi keveset is tesz a picivel. Hátha a pozitív megerősítés segít. És csábítsd el, tüzeld fel, keltsd fel az érdeklődését.
2010. jan. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!