Tényleg ezt csinálja, vagy én vagyok "paranoiás"?
szóval, a legjobb barátnőmet öt éve ismerem. 3 éve vagyunk legjobb baátnők, ha mondhatom ezt. kb. másfél éve kezdődött egy bizonyos dolog. megismert 2 srácot. én is megismertem őket, ő összejött az egyikkel, és pedig közel voltam ehhez a másikkal. ikrek voltak, de nem ez a lényeg. az én "pasim" egyik ismerőse felvett msn-re. jó haverok lettünk, de egy idő után nem volt fent soha. a barátnőm is ismerte őt, és azt mondta nekem, hogy valami gáz van az msn-jével.-hozzáteszem ez az ismerős külföldi és nem magyarul beszélgettünk.- nem sokkal később, felvett engem msn-re az új címével, és csodák csodájára magyarul írt. nem fogsalmazott valami helyesen, de magyarul. olyan dolgokról írt, amikről úgy tudtam csak a b.nőm és én tudunk. nem titkok meg ilyesmik. amikor kérdeztem, honnan tud róla azt mondta h a barátnőmmel beszéltek róla. jó sokáig elvoltunk, eközben a srác akivel majdnem összejöttem, valamiért a fejemhez vágta hogy győlöl. nem beszélt velem többet. a másik srác viszont, akinek állítólag eddig is tetzsettem, de miel haverok voltak nem próbálkozott, most beindult. azt mondta tetszem neki, és hogy őszinte legyek egy idő után, ő is nekem. aztán ebből az lett hogy szeret. utána "szakított" velem. ez furcsa mert őszinte leszek csak msn-en ismertük egymást, szóval sokat nem is vártam, de folyton ígérgette hogy idejön. aztán jött azzal hogy szeret nem tud nélkülem élni, és vissza akar kapni. ezelőtt álmodtam valamit. azt hogy a b.nőm azt mondja ő csiálta az msn címet, és ő hülyített a fiú szerepében egész végig. elgondolkodtam rajta. minden összeillett. kiborultam. megkérdeztem a b.nőmet, rávezettem a dologra, de tagadta azt mondta sokkal fontosabb vagyok neki annál, hogy ezt tegye velem. lehet mégis hogy ő volt? féltékenységre nincs oka. nem tudok mit kitalálni, hogy mért tette volna? és ha mégis ő lehetett mit csináljak? ja és még egy ok: mindig egyszerre voltak fent msn-en, és a b.nőm rendes msn-en a srác pedig ebuddy-n. és soha nem írtak egy fél mp-ig sem egyszerre.
köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!