Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén: ti is önzőnek...

Őszintén: ti is önzőnek gondoltok minket?

Figyelt kérdés

Tényleg őszinte válaszok érdekelnek, mert a környezetünk egyértelműen elítél minket.

Van egy 2,5 éves lányunk. Egyenlőre nem lesz kistestvére, mert nem szeretnénk egyszerre két nagyon kicsi gyereket.

Emiatt folyton azt hallgatjuk, hogy túl nagy lesz a korkülönbség, nem lesznek jó testvérek, ilyesmik.

2014. jún. 2. 19:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

A húgom 10 évvel fiatalabb nálam.

Mégis jól kijövünk.

2014. jún. 2. 19:53
 12/33 anonim ***** válasza:
Ez tök hülyeség, csak a ti dolgotok, döntésetek, hogy vállaltok-e második gyereket, és ha igen, akkor mikor. Senkinek semmi köze ehhez. És semmi köze ennek az önzőséghez. Inkább ők az önzőek, hogy csak a saját fejükkel tudnak gondolkodni és rátok akarják erőltetni a saját nézeteiket.
2014. jún. 2. 19:55
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem elítélendő dolog szerintem. Egyébként sincs senkinek semmi köze hozzá, ez a ti dolgotok. Nehogy már ebbe bárki is beleszóljon.
2014. jún. 2. 19:57
 14/33 A kérdező kommentje:
De azzal érvelnek, hogy a gyerekeknek a kis korkülönbség a jó, önzőség ettől megfosztani őket a saját kényelmünk (lustaságunk, nyugalmunk stb) miatt.
2014. jún. 2. 19:58
 15/33 Ditta323 ***** válasza:

Szia. Köztem és öcsém közt 7 év van. Gyerekkorunkban el tudtunk játszani, most, hogy idősebbek vagyunk el tudunk beszélgetni, férjemmel is el tudnak hülyülni, beszélgetni. És az meg hülyeség, hogy a korkülönbség miatt nem lesz valaki jó testvér.

25/N

2014. jún. 2. 20:10
 16/33 anonim ***** válasza:
Jesszusom, még erre is az önzőséget húzzák rá, hát tényleg meg kell bolondulni ettől az elmeháborodott társadalomtól. Ez valójában nem önzés, csak irigyek arra, hogy nem leszel mosott sz@r, mint ők, mikor kis korküklönbséggel vállalták e gyerekeket. Ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállás, és a becsicskítani akarás, hogy ha egyszer szívott a kis korkülönbséggel, akkor nehogy már te ne szívj. Semmi közük hozzá, vegyenek fel szájkosarat, te pedig rá se bagózz, hogy mit mondanak. Esetleg ajánld fel, hogy akkor ok, lesz tesó, de hozzád költözhetnek, és segíthetnek a gyereknevelésben. Vagy rákérdezhetsz, hogy tényleg ennyire frusztrálta a rossz döntés, hogy kis korkülönbséggel vállalt gyereket, hogy még téged is be akar ezzel csicskítani.
2014. jún. 2. 20:17
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem ítéllek el, csak megjegyzem, hogy az idősebb mindig több figyelmet fog kapni. Emiatt nem lesz valami jó a kisebbnek.
2014. jún. 2. 20:34
 18/33 anonim ***** válasza:
56%
A hugom 7 éves, én 22 éves nő vagyok :) Bár ritkán vagyok otthon (kolis vagyok) nagyon imádjuk egymást :) Sokat adunk emberileg egymásnak.
2014. jún. 2. 20:37
 19/33 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 2 eves es minket is nyaggat anyos hogy kellene mar egy ocsike mikor huzunk bele meg ilyenek.En se akarok itthon maradni eveket es ket kicsi gyerekkel az elso evekben nagyon sok gond van.Aztan persz ossze nonek de addig az anyanak kell helyt allni.En is szeretnek meg majd egy kisfiut de a szulestol is nagyon felek uh lehet nem is lesz tobb, de ha lesz is meg varunk par evet az biztos.
2014. jún. 2. 20:38
 20/33 anonim ***** válasza:
A pofázókat keményen le kell törni, mert még ha családtagok is, akkor is tipikusan csak a szájuk jár, de miután megszületik a gyerek, rájuk számítani már nem lehet.
2014. jún. 2. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!