Mit tegyek? Úgy érzem, lassan beleőrülök.
Mintha mi egy ugyanaz a személy lennénk!
2006ban megismertem a völegényemet aki félig roma anya nem birja szóvá is teszi anya iszik néha és akkor lecigányozza stb!Minden másnap találkozhatunk azt hogy együtt aludjunk se engedi meg!
Tanács??Ha anyukád igazán megértene téged azt akarná hogy boldog légy és találkozzatok!
Én nem mehetnék még el 17 vagyok de te 21 miért nem költöztök össze????
Sok sikert!!!puszi
21 évesen miért baj,ha "kirak"?Nem fog örökké tartani.Az anyukád,ha rögtön nem is,de elöbb-utóbb megbékél a helyzettel.Pláne,hogy a barátod a több év alatt már "bizonyított".
Ha a szakma hiánya meg olyan zavaró anyukád számára(még igaza is van valahol)akkor a barátod kettőtökért,és önmagáért megtehetné,hogy beiratkozik valahova szakmát tanulni.használja ki a származását,hiszen sok támogatást kaphatna a tanuláshoz.Gyüjts össze milyen lehetőségei lehetnek,tedd le elé,esetleg anyukádat is vond be,hogy segítsen.A megdöbbenésének jót tesz,ha van amivel foglalkozhat,mert kevesebb ideje lesz hülyeségeken rágódni.
Na igen! 21 évesen felnőtt emberként már azt csinálhatsz amit akarsz..Miért nem éltek együtt?költözzetek össze,és éljétek a boldog éveket együtt,nyíltan..Anyukád nem tehet ellene semmit..Idővel úgyis megbékél..Ha meg még mindig anyuktól akarsz függeni,és még mindig ő tart el anyagilag,és neked így kényelmes,akkor továbbra is titkolózz...Rajtad áll minden..
Megjegyzem én 21 évesen ha szerelmes vagyok,akkor megyek a szívem után,és nem érdekelne,hogy az anyám milyen hisztit vágna le..Mindenkinek 1 élete van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!