Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve a férjem bejelentette hogy elakar válni (tegnap mondta) Mert Össze ismerekdet egy másik nővel. (7 év után). Lent? .

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok! Összecsomagolt, azt mondta hogy még jön a csomagokért vissza, De én mit tegyek hogy akadályozhatnám meg hogy ne menjen el?:'-(
2009. dec. 31. 08:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%
10:53: szerintem csak nem egyezik erről a felfogásunk, de azért leírnám, hogy mit gondolok. Honnan tudja a pasi, hogy ez a nő az igazi? Valószínűleg nem ismeri eléggé. Ahogy mondtad, egy kapcsolatért tenni kell. Ha a feleség mindent megtett, jó, hogy nem már a csalfa férfit sajnáljuk. Ha nem volt 100%-ig biztos, akkor ne csinált volna gyereket. Szerintem nem azért vannak a válások, mert az igazi később jön. Nem feltétlenül. Azért is, mert sok ember jó dolgában nem tud mit kezdeni magával és kalandokra, újdonságra vágyik.
2009. dec. 31. 11:27
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

11:13-nak: a terhesség önmagában megváltoztatja a nőt, természetes, hogy ilyenkor kicsit jobban magára és a megszületendő babára koncentrál. Hatalmas változások zajlanak a testében és a lelkében is. Ő is tele van kétségekkel, bizonytalansággal, aggódik a kicsiért és a jövőjükért (vajon egészséges-e a baba, ő maga jó anya lesz-e?, stb.). Ezt a férfi - mivel őt nem alakítják a hormonváltozások - kicsit kívülállóként, sokszor felkészületlenül, értetlenül szemléli és nemigen érti, mi ütött az asszonyba? Az ágyjelenetek sem olyanok, mint előtte, az asszony teste is "furcsa", eltűnt a karcsú derék, helyett ormótlan pocak van, ami még a mozgását is nehezíti, sokaknál ehhez jön még a csepegő cici is. Amelyik férfi nem szívvel-lélekkel készül az apaságra, akit a szülei nem a leendő szerepére neveltek, ezeket a változásokat nem képes feldolgozni, képtelen megérteni, hogy hirtelen nem ő a legeslegfontosabb a nő életében. Ezek azok az emberek akik ijedtükben kiugranak a kapcsolatból, akár többéves házasságból is, hogy "megússzák" a rájuk háruló feladatokat, felelősséget.

Az én férjem a gyerek születése után őrült meg: valami hülye barátja bebeszélte neki, hogy ő most itthon úgysem tud mit csinálni, csak zavarna minket, ezért naphosszat a haverokkal jött-ment és csak este jött haza, akkor könnyes szemmel gyönyörködött a babájában és gyorsan lefeküdt aludni. Hetekbe telt, mire magához tért és ráébredt, hogy itthon a helye! Addig pedig egész nap videoztam a kicsit, igyekeztem elkapni az érdeklődő kis tekintetét, amikor először mosolygott, először nyúlt a játékért és este levetítettem neki. Nekünk szerencsénk volt, ő rájött, hogy miről marad le, ha a haverokkal lóg.

De sokaknál nem megy ez ilyen "könnyen", sőt, sok férfi végleg megfutamodik a felelősség elöl. Majd később, ha benő a feje lágya, belátja, hogy hibázott, de addigra a gyávasága, éretlensége miatt széthullott egy család.

2009. dec. 31. 11:44
 23/36 anonim válasza:
72%
Én teljesen egyetértek az előttem szólóval. Régebben az emberek összetartóbbak voltak, mert közös erővel tudták felépíteni a saját birodalmukat. Eszükbe se jutott elválniuk! Inkább arra törekedtek, hogy ha már kiválasztották egymást, hogy tudnának közös erővel jó életet élni. Egyszerűbben éltek, nem voltak ekkora igényeik, de sokkal boldogabbak is voltak, tudtak örülni minden apróságnak. Ez ma már nem mondható el. Ma már nem elég a szerető család, az hogy megélnek. A mai világunkat már rendesen megfertőzte a globalizáció, a média stb. Már nem jó az, amink van, mindig több kell, mindig más kell!
2009. dec. 31. 11:49
 24/36 anonim válasza:
77%

Ne cirkuszolj vele.

Annyit mondjál neki kedvesen, mosolygósan.

Na hála istennek, hogy elhúzod a csíkot.

Mossa más a gatyádat.

Figyeld meg elgondolkodik rajta.

2009. dec. 31. 11:59
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkitől elnézést. Maradjunk a problémánál. Te gyermeket vársz, miközben annak édesapja lelép. Ha szereted, készülj fel arra, hogy fel ülsz a "hullámvasútra". Ez azt jelenti, hogy hirtelen kedélyváltakozásaid lesznek, hol jókedvű leszel és vidám, a következő pillanatban jön a teljes kétségbe esés. Erre a várandósságod még rá tesz egy lapáttal. Azt,hogy ki a hibás itt senki nem fogja eldönteni, mert semmit nem tudunk, és ha te meg is írnád, akkor is csak az érem egyik fele lenne. Az érzelmi részen gyakorlati tanács nincs, azt neked kell megharcolnod, közeli barát, rokon segíthet. Nézzük a gyakorlati részt: Ne próbáld akadályozni, csak rontasz a helyzeten. Minél jobban látja rajtad hogy ragaszkodsz hozzá, annál rosszabb, annál inkább nyeregben érzi magát. Az anyagi helyzeteteken nagyon sok múlik. Ha rendezett körülmények között tudsz maradni, megfelelő anyagi háttérrel, akkor csak a babára koncentrálj. Élj most neki, legyen ő a fontos, minden mást tegyél félre. A saját boldogságoddal kezd! Leírom neked a jövőt: Te élsz a gyermekeddel és szerencsés esetben egy másik pasival, aki neveli a gyermeked. Légy igényes ennek a pasinak a megválasztásában, ne érd be akárkivel. Találhatsz olyat, aki jobban fogja szeretni, mint a nemzője. Viszont a nemző hím támogatni fog benneteket a fizetése 20%-val minimum 18 éven keresztül. Ez sok családban nem jönne rosszul. És a jelenlegi férjednek nagyon fog hiányozni. Ja és pasi voltam, akitől tíz év házasság és három gyerek után elvált az első felesége. Ma boldog házasságban élek, a második feleségem, akinél értelmet nyert a társ fogalma, a második közös gyermekemmel várandós, miközben az elsőből is velünk él az egyik gyermekem. Ha tudom, hogy ilyen remek lesz a második feleségem, nem hogy nem kértem volna az elsőt hogy ne váljunk, egyenesen én rúgtam volna ki!
2009. dec. 31. 12:10
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind a ketten akartuk a babát,talán megijed a gondolatól hogy apa lesz vagy nem tudom, Voltak veszekedések.. de ezek kisebbek voltak, Mert fáradékonyabb vagyok, kevesebb házimunkát tudok elvégezni. mert pihenem kell (veszélyesztett terhes vagyok). Sokszor volt olyan hogy anyukámat hívtam át segíteni pl főzzön .. mert én nagyon rosszul voltam. És ezen kapta fel a vizet hogy lusta vagyok.. Hogy ő a munkából jön haza és nincs kész az ebéd.. És ilyenek kezdtünk el veszekedni..
2009. dec. 31. 12:28
 27/36 A kérdező kommentje:
10:16-os válaszolónak: Tudtam hogy ő az igazi, mindig szerettem, szeretem. De! ha én előre látnék akkor nem mentem volna bele a házaságba! 23 évesen úgy éreztem hogy ő az igazi. meg ő is. Most itt állok 30 évesen egyedül, 1 babával.
2009. dec. 31. 12:34
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

A kommentedet olvasva ez a férfi nem az igazi számodra. Jobb is hogy most megy el, így még később találhatsz valakit, aki jobban szeret mint ez a hapsi. De ha nem, akkor egyedül is jobb mint egy érzéketlen bunkóval, aki nem segít ha a társa bajban van.

Szóval ennyit erről...

31/N

2009. dec. 31. 12:57
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Csak az lehet az igazi, aki ugyanezt gondolja rólad, aki téged is szeret. Az egyoldalú kapcsolat lehetetlen, hogy igazi legyen. Szerintem is jobb, hogy most megy el, minthogy még jó pár évig "boldogítson" és idegileg kikészítsen. Szerintem egy idióta az ilyen, ha tényleg a kaja miatt felkapta a vizet. Én is voltam terhes, az első pár hónapban állandóan hánytam, nem tudtam még a konyhába se bemenni, nem hogy főzni! A férjem megértette és soha nem vetette a szememre, hogy azalatt az idő alatt nem főztem. Miért nem főzött a férjed magának vagy rendelt kaját? Örülj, hogy megszabadultál ettől a bunkótól. Később, ha visszagondolsz rá, azt fogod mondani, hogy szívesességet tett neked ezzel.
2009. dec. 31. 13:02
 30/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, az Igazi az, akivel kölcsönösen érzitek ezt, függetlenül minden életkörülménytől, és függetlenül attól, hogy együtt maradtok-e, vagy a sors elsodor egymástól titeket valamiért (van ilyen is, az igaziak nem feltétlenül maradnak együtt fizikálisan, de a szívükben örökké együtt élnek távol is, és nyitva hagyják a kiskaput).
2009. dec. 31. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!