Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve a férjem bejelentette hogy elakar válni (tegnap mondta) Mert Össze ismerekdet egy másik nővel. (7 év után). Lent? .

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok! Összecsomagolt, azt mondta hogy még jön a csomagokért vissza, De én mit tegyek hogy akadályozhatnám meg hogy ne menjen el?:'-(
2009. dec. 31. 08:27
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem csak egyet tehetsz: összepakolod a csomagjait, és kész. Hiába is próbálsz bármivel hatni rá most nem valószínű hogy meghallja. Később rá fog jönni ha elszáll a szeméről a rózsaszín köd, hogy mekora marha volt. Te pedig őrizd meg a tartásod és az önbecsülésed, és nehogy kérleld hogy maradjon!! Maradj higgadt és nyugodt, bármilyen nehéz. Nehogy azt gondolja már, ha ő elmegy összedől a világ! A gyermeked egyedül is ki tudod hordani, egyedül is meg tudod szülni, és felnevelni is fel tudod!!!! Nincs rá szükség, ha tényleg menni akar hát tessék!! A gyermeked milliószor fontosabb őnála! gondolj csak rá, amikor eszedbe jut a férjed, egyből csak a picire koncentrálj semmi másra. Mert Ő MEGÉRDEMLI A SZERETETED, más nem, ezek szerint. És ki ne készülj miatta, mert azt sosem bocsátanád meg magadnak, ha bármikor baja lenne a picinek emiatt. Nyugodj meg, és légy erős!! Ha kell, költöztess oda magadhoz egy jó barátnőt, vagy szülőt, amíg krízisben vagy, tuti hogy lesz segítséged.
2009. dec. 31. 08:42
 2/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm próbálok higgadt maradni,márcsak a baba miatt is de most lefekszek piheni mert nagyon fáj a hasam.
2009. dec. 31. 08:49
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Tudom mit érzel,anno én 2 hetes terhes voltam mikor az akkori párom lelépett egy másik lánnyal. Nem tudsz mit tenni,de talán jobb is mert egy ilyen ember nem érdemel meg sem téged sem a babát.Ha neki fontosabb az új kapcsolata mint ti akkor hidd el jobb lesz nektek nélküle. Én is küzdöttem érte de sikertelenül,hisz ha neki mondani kell,hogy apa lesz és ne hadjon el mert mi lesz a gyerekkel stb...az már régen rossz,neki megse kellett volna tennie ha igazán szeret benneteket és fontosak lennétek az életébe. Ezt az érzést nem lehet ráerőltetni ha magától nem érzi,sose érezte igazából. Most viszont hatalmas erődnek kell lenni és gondolj a picurra,neki most rád van szüksége és persze a családod biztos segit átvészelni a nehézségeket. A párod pedig minden de nem családapa. Évekbe került nekem is mire megtaláltam az igazit akivel immár boldogan várjuk a 2.közös babánkat. Tudom,hogy egy babának az a jó ha apa és anya is ott van de inkább egyedül mint,hogy állandó veszekedések közt,az a gyermek számára se jó. Csak most neked a legrosszabb. Kivánok kitartást és sok erőt,hogy túl tudd magad tenni ezen a csalódáson és találd meg az igazit aki a gyermek apja helyett is az apja lesz. Nem az a fontos,hogy ki nemzette hanem,hogy ki neveli fel apaként,az az igazi apa! B.U.É.K
2009. dec. 31. 08:55
 4/36 anonim ***** válasza:
97%
Elöző vagyok.27hetes voltam
2009. dec. 31. 08:58
 5/36 anonim ***** válasza:
96%

Jaj, mindenhol csak a baj! A férjed nem tudja, mit veszít, megijedt a felelősségtől, a baba érkezésétől és most inkább ő változtat, lelép, minthogy "elszenvedje" a változást. Éretlen kisfiú, nem férfi!

Most - ahogy az első is írta - csak a babára és magadra koncentrálj! Ti vagytok a legfontosabbak, neked nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak kell maradnod, hogy kisbabád is nyugalomban, kiegyensúlyozottan fejlődhessen a pocakodban! Ne törődj a férjeddel, higgadtan mondd meg neki, hogy nyugodtan pakolja össze a holmiját (nehogy segíts akár egy zoknit is összeszedni!) és menjen, ha akar. Visszatartani úgysem tudod, ha most elengeded, megkíméled magadat egy látványos megalázkodástól, esetleg kimerítő veszekedéstől. Annyit mondj neki, hogy ha szeretné, bármikor meglátogathatja a gyermekét.

Te pedig pihenj, hívd át egy barátnődet, testvéredet, vagy menj haza egy-két napra a szüleidhez!

2009. dec. 31. 09:13
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
Hát lelketlen egy pasik vannak a világon.Meg a barátnője se lehet semmi, ha arra biztatja,vagy csak hagyja,hogy hagyja el a várandós feleségét.Szerintem sem kell megakadályozni, hogy menjen, mert ha már nem szeret úgyis csak katasztrófa lesz az egész.Most legyél erős, gondolj a picire, pihenj amennyire tudsz.És ha van valaki akitől segítséget tudsz kérni a családból, vagy barátnőtől akkor tedd meg, hátha könnyebben átvészeled ezt az időszakot!Egészséges kisbabát és szép jövőt Nektek!
2009. dec. 31. 09:19
 7/36 anonim ***** válasza:
92%
Ha akár csak 1 ember is boldogtalan a családban, mert tudja, hogy máshol boldogabb lenne, az egész család életét megkeseríti. Én ezt gyerekként éltem meg. Ne akadályozd meg, mert azzal csak rosszabb lesz, váljatok el békében, nem tartoztok össze és kész, hagyd boldognak lenni mással, ha veled nem az, és neked is eljön az Igazi, nem ő az.
2009. dec. 31. 09:39
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Tudom hihetetlennek tűnik, de tedd be a kedvenc számaidat, vidámakat és pakolj neki össze. A nehezeket ne, azt cipelje a barma! Aki ennyire idióta, hogy kiszáll családalapítás közepén arra csak csúnyát tudok mondani. Nem ismerlek, de biztos vagyok benne, hogy erős leszel! Ha elbizonytalanodnál csak nézz le a pocakodra és gondolj arra, hogy 5-6 év múlva hogy fog rád mosolyogni, hogy fog futni eléd amikor meglát.
2009. dec. 31. 10:06
 9/36 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de hidd el, hogy azzal ártasz magadnak a legtöbbet, ha vissza akarod tartani, mert nem érdemel meg téged. Egy nap, amikor elmúlik a szomorúságod, rájössz, hogy így volt a legjobb, mert aki ilyet tesz, az nem szeret igazán és lesz majd valaki más, aki értékel téged.
2009. dec. 31. 10:10
 10/36 anonim ***** válasza:
82%
Csak egy kérdés, jobb lenne, ha veled maradna úgy, hogy nem boldog melletted, mert mást szeret? Megfordítom a kérdést, te vele maradnál, ha rájönnél, hogy nem ő az igazi, és valójában mást szeretsz, tudnál mellette boldog lenni? Lehet, hogy ez csak egy fellángolás, de lehet, hogy nem, van, aki fiatalon megtalálja az igazit, van, aki csak később, van, aki csak öreg korára talál rá az igazira. A szerelmet nem lehet kierőszakolni, és ha már válás, akkor nem szabad a gyereket a fájdalmaid alapján nevelni, neki ebből semmit nem szabad átéreznie, attól ugyanúgy apja, és az apja ugyanúgy szeretheti, és gondoskodhat róla, de ha az életében te tévedés voltál, vagy elhamarkodott kapcsolat (mert milyen divat már fiatalon házasodni, engem is nyaggat a család, csak én ilyenbe nem ugrok bele, majd ha teljes szívvel-lélekkel tudom, hogy az igazi mellett vagyok, és hidd el, ebben az ember nem téved, főleg, hogy gyerekként megtapasztaltam, milyen olyan szülők mellett felnőni, akik nem is szeretik igazán egymást, és már rég elváltak volna, ha nem lettünk volna mi, gyerekek).
2009. dec. 31. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!