Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve a férjem bejelentette hogy elakar válni (tegnap mondta) Mert Össze ismerekdet egy másik nővel. (7 év után). Lent? .

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok! Összecsomagolt, azt mondta hogy még jön a csomagokért vissza, De én mit tegyek hogy akadályozhatnám meg hogy ne menjen el?:'-(
2009. dec. 31. 08:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
74%
csak ne fogadd vissza
2009. dec. 31. 10:40
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
10:16: ez a pasi pár hónapja csinált egy gyereket. Miért csinált olyannak, akiről nem azt gondolta, hogy az igazi? Ha egyszer megtalálta az igazit (hisz régóta házasok, gyereket akartak), akkor miért érzi most úgy, hogy mégsem az? Nekem ez nem azt mutatja, hogy a pasi nem tudta, hogy mit csinál vagy most nem tudja. Lehet, hogy megbánja, lehet, hogy nem, de a lényeg, hogy ilyen embert nem érdemes visszafogadni, mert maga sem tudja, hogy mit akar.
2009. dec. 31. 10:53
 13/36 anonim ***** válasza:
53%

Többet kéne tudni, hogy mire számíthatsz hosszú távon. Milyenek voltak a mézes hetek, mekkora szerelem volt, mi romlott el, hol romlott el?

Minden esetre, most ne tartsd vissza, ha még akarod őt, pakolj neki össze mint az előttem lévők is mondták. Ne sírj, ne hisztizz, légy megértő. Van amikor a férfiak elveszítik a fejüket, ha túl nehéznek tűnik az élet és ott van egy "kedves megértő" 3. Ha most elengeded, az az élet hamar (max. 1-2 hónap) sokkal nehezebbnek fog tűnni, mivel már eleve terhelt a kezdet, az állapotos feleséggel és a megszülető babával.

Ha elmegy a férjed egy darabig ne kommunikálj vele, érezze, hogy elveszített, végleg...és mindazt ami volt és lehetett volna. Ezt éreznie kell, különben nem kapod vissza, mert két kapura fog játszani.

Voltam hasonló helyzetben, 3 pici gyerekkel, amikor a férjem szerelmes lett, elengedtem, akkor esett le neki, hogy mekkora egy barom volt. Azok a nők tudták, egyben tartani a családot akik elengedték, sőt küldték a férjüket, ilyen helyzetben, mert a tiltott gyümölcs addig érdekes amig titok is. És ne félj ettől a lépéstől, attól félj jobban ha most marad, és játszik tovább. Majd ha felszállt a rózsaszín, akkor leültök beszélni és egütt gondolkodni, de addig gondolkodjon és györtődjön egyedül, akkor jobban oszlik a köd is.

2009. dec. 31. 10:57
 14/36 anonim ***** válasza:
47%
10:53 - Az igazi akkor jön az életedbe, amikor nem várod, nem is számítasz rá, de azonnal tudod, hogy ő az, erre nem lehet készülni, váratlanul is megtörténhet, úgy is, hogy valakinek már van családja, és pont egy eddig ismeretlen megjelenése robbantja a bombát, amin talán már évek óta ülnek.
2009. dec. 31. 10:57
 15/36 anonim ***** válasza:
87%
10:53 - 1 házasság se úgy indul, hogy majd elválnak, és mégis hány válás van. Ha ezek a párok a jövőbe látnának, talán nem is házasodnának össze.
2009. dec. 31. 11:00
 16/36 anonim ***** válasza:
59%

10.57-es vagyok.

A férjem az Igazi, az aki megcsalt. Amikor megismerkedtünk, tudtuk, hogy ez az, mindig erre vágytunk, ztán eltelt 8 év és valami megváltozott. Megcsalás...újra építés.

Nem azt jelenti az Iagziság, hogy akkor megtaláták egymást, és innen kezdve földöntúli boldogság és nem kell érte semmit sem tenni, nem azt jelenti, hogy attól még nem élhetik át együtt a poklot. Nem ettől lesz valaki Igazi, hanem attól, hogy nap mint nap igazivá válnak és ha valami nagy történik akkor képesek újra egymásra találni, de a kapcsolatért tenni kell.

2009. dec. 31. 11:05
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

10:10-nek teljesen igaza van.

Ne fogadd vissza.

Ha menni akar menjen.

Anno az enyém is lelépett, pont hasonlóan.

Én utólag nem bánom, akkor persze fájt.

Fel a fejjel, lesz aki így is elfogad, és ő lesz az igazi.

2009. dec. 31. 11:08
 18/36 anonim ***** válasza:
23%
A történet valószínűleg nem annyi,hogy derült égből ő bejelenti,hogy van valaki más, de ha kifejtenéd,gondolom, nem lenne aki vakon sajnálna és szidná a sok barom pasit.. egy kapcsolat megromlásához kettő ember kell..
2009. dec. 31. 11:13
 19/36 anonim ***** válasza:
76%
Annyira rosszat gondolom nem csinált a 32 hetes felesége,hogy ilyen gerinctelen módon viselkedjen vele,szerintem!Már bocs!Jó hogy nem a pasit sajnáljuk már,nem?Undorító ,amit csinál,nincs rá mentség!Nehogy visszatartsd,menjen isten hírévvel világgá!Majd lesz egy másik,aki reméljük különb lesz,dehát nagy az Isten állatkertje,mint tudjuk!Sok erőt és kitartást kívánok neked,próbálj a babára koncetrálni!
2009. dec. 31. 11:21
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
Nem egészen egyértelmű az, hogy mindenhez (mármint kapcsolatromláshoz ) 2 ember kell. POntosabban nyilván van valami ami miatt a ffi mást keresett, csak nem mindegy azért az időzítés sem. Nekem volt olyan ismerősöm, akinek a párja 10 év után közölte vele, hogy ja kicsim holnap veszem feleségül Mancikát. És nem volt semmi előjel.A pasi simán tudta csinálni, hogy két nővel volt egy éven át és nem volt annyira korrekt, hogy mikor belekezdett a másik kapcsolatba akkor szólt volna.Akkor most itt is a nő volt hibás, mert valami miatt elromlott a dolog??? Sztem inkább a ffi , mert nem volt korrekt, hogy időben szóljon és őt tovább hülyítette, függetlenül attól mi romlott el, szólni kellett volna. Lehet itt is megvolt már a másik nő jó rég, csak most találta ki hogy akkor ideje váltani.(Lehet ez volt az újévi kívánsága az új kapcsolatnak:-( )A kérdezőnek meg fel a fejjel! Jön majd jobb!:-)
2009. dec. 31. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!