Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyámat...

Hogyan győzzem meg anyámat hogy lehessen nyelvpiercingem? 15/f

Figyelt kérdés
még nyár elején vetettem fel először de akkor azt mondta majd ráunok de most megint felhoztam a témát de ő azzal érvel hogy szerinte olyan közösségbe tartoznék ezzel akiket ő nem támogat
2009. dec. 30. 21:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
54%
Azok a b*zik akiknek egy piercing b*zis. Mennyi szánalmas segg ír ide, hihetetlen. Ha a kérdezőnek tetszik akkor menjen el, csináltassa meg, anyád úgysem veszi észre csak ha úgy akarod, egyébként is 15 vagy nem 8. Azt csinálsz amit akarsz, egy piercingtől nem leszel más ember. Anyád is jól tudja. De ha rá hallgatsz akkor az életbe nem lesz piercinged sehol sem, mert úgysem tetszik nekik.
2009. dec. 30. 23:30
 32/40 anonim ***** válasza:
43%
23:50 - te meg egy selejtes divatgyökér vagy. A piercing a legtöbb emberen undorító. 15 éves gyerek nem csinál azt, amit akar. B*uzi ám a nénikéd, kisköcsög! Piercing tényleg b*uzis.
2009. dec. 31. 00:19
 33/40 anonim ***** válasza:
47%
23:30-nak.Megkérdezhetném, hogy hány éves vagy?Mert egy 15 éves GYEREK még nem azt csinál amit akar.Az csinálja amit a szülei mondanak.Még 17 évesen sem azt csinál amit akar.Telenyomod minden hülyeséggel ennek a gyereknek a fejét.Azért mert te ilyen lázadó,típus vagy nem kell mást is bíztatni erre.......
2009. dec. 31. 08:58
 34/40 anonim ***** válasza:
67%
Anyukádnak igaza van. Azon túl hogy gusztustalan és komolytalanná tesz, nagyon káros is. A fogaidnak búcsút mondhatsz. Leszedi az összes zománcot. Innét pedig elkezd mindened rosszul működni, emésztés stb...A természet tesz róla hogy idővel lepusztulj..Kár siettetni.
2010. jan. 1. 17:05
 35/40 anonim ***** válasza:
36%
Én sem engedném,hogy a gyerekem csináltasson magának. Sőt...! Anyudnak igaza van. 20/L
2010. jan. 1. 17:27
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is anyudnak van igaza 25L
2010. jan. 1. 17:56
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy önkifejezési forma.Ha szeretnéd, mert ezzel leszel teljes, akkor csináld.de csakis magadért tedd.Nekem is van pár testékszerem, és teljesen normális vagyok.Nem érnek előítéletek.Amúgy a szülői szigor miatt én négy évig vártam rá, és megérte.Utólag a szüleim nem értették miért tiltakoztak, hiszen a külvilágnak nem annyira nagy szám, viszont neked sokat jelenthet.Amúgy anyudnak nem a közösséget kellene támogatnia, hanem téged.
2010. jan. 1. 19:51
 38/40 anonim ***** válasza:
66%
Na jó ennyi hülyeséget.Én piercer vagyok és az anyukáknak mondanám,hogy én az vagyok van 2 pici gyerekem.Én 26 vagyok és piercer.Öszinte leszek,igen az is igaz csináltasd meg..aztán lesz ami lesz.De jobb ha elmondod és jó amikor anya apál:)Én is 16 év alatt kérek szülöi bele egyezö nyilatkozatot.Amugy ha Györi vagy..meg is csinálom neked szíves,Már csak azért is a sok hülye miatt akik ide írtak:)
2010. jan. 1. 20:03
 39/40 anonim ***** válasza:

nkm 13évesen lett orr piercingem és anyámék szó nélkül belementek:)

mondd meg nekik h nem vagy már kisgyerek és ha nem engedik meg elmész és megcsináltatod.

2010. aug. 19. 10:49
 40/40 A kérdező kommentje:
most 21 vagyok nem lett végül piercingem... nem is bántam meg :D
2015. szept. 21. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!