Hogyan győzzem meg anyámat hogy lehessen nyelvpiercingem? 15/f
és nem értem miért paráznak ennyire az emberek, a piercing kivehető, a tetoválás nem.
tetoválás ellenzőinek üzenem, hogy 50 év múlva kb minden 4. idősembernek lesz tetoválása, és egy szellemes kérdést is intéznék a végére: 2 öreg közül szerinted melyiken látszódik hogy volt fiatal is azon akin van tetoválás, vagy azon akin nincs és mellé olyan arcot vág mintha citromot nyalogatna.
Előző vagyok, elfelejtettem, h többek között azért is vettem ki ilyen gyorsan, mert elfertőződött és gennyes lett, holott megbízható, nem is olcsó helyen csináltattam.Ha a nyelvednél fordulna elő hasonló, az még kellemetlenebb lesz, aztán majd járkálhatsz vele orvoshoz stb.,és hallgathatod kb 2 percenként(jogosan) anyukádtól, h "ugye én megmondtam" típusú szöveget.
Amúgy sztem is buz1s nyelvbe......
Egyszerű.
Beteteted a tudta nélkül, aztán elé állsz:
-Nézd csak meg, betetettem a piercinget, ugye nem nagy cucc?
Na mi a kaja?
Csak vicceltem, amúgy nem mondom hogy vissza taszító lenne vagy akármi de tényleg még túl kicsi vagy hozzá, 15 éves... várj még egy két évet.
Vagy akkor tetess inkább fülbevalót, az több mindenkinek tetszik.
Hát hallod,én a helyedbe nem csináltatnék!
1.Melegnek hinnének!
2.Emós!
3.Undorító!
4.Hogy fogsz majd csókolózni?(fúúúúúúúúúúj)!
5.Lehet hogy elkapsz valami hülyeséget (AIDS)!
6.Ettől nem leszel menőbb!
7.Akkor már inkább a fültágító!!!!!
8.Anyukádnak igaza van!
15/L
Szia, szerintem ne csinaltass semmi esetre se! Egyaltalan minek az neked? Minek?
Inkabb tanulj, nyelvvizsgazzal es sportoljal eredmenyesen. Azzal sokkal tobbre mesz, inkabb ezekkel a dolgokkal tunjel ki a tomegbol, nem egy butasaggal.
A nyelvedet nem karikara talaltak ki.
A karika a lanyok fulebe valo, a tobbi mind-mind csak butasag.
Most ugy gondolod nincs igazam, de majd nemsokara rajossz, hogy de igen, minden igaz amit irtam.
Fogadj szot anyudnak, biztosan nagyon szeret teged, es tanulj jol a suliban, hidd el, hogy az a legfontosabb most neked, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!