Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyámat...

Hogyan győzzem meg anyámat hogy lehessen nyelvpiercingem? 15/f

Figyelt kérdés
még nyár elején vetettem fel először de akkor azt mondta majd ráunok de most megint felhoztam a témát de ő azzal érvel hogy szerinte olyan közösségbe tartoznék ezzel akiket ő nem támogat
2009. dec. 30. 21:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
71%

Mondd el anyukádnak, hogy

1. ki lehet venni ha már megunod és teljesen beforr a helye, sőt nem is fog látszani, hogy valaha volt. Onnan tudom, hogy anno nekem is volt.

2. alapból nem is látszik ha beszélsz, tehát csak az fogja látni, akinek megmutatod így nem jelent hátrányt sehol sem. Ezt meg onnan tudom, hogy bankban dolgoztam vele. Nem voltam pösze tőle és a főnökeim nem is tudták, hogy van.

3. mivel alapból nem látszik, így nem is fog bekategorizálni téged semmilyen csoportba.

Egyébként én is anya vagyok és a nyelvpiercing lenne az a testékszer, amit gond nélkül megengednék a gyerekemnek mert tudom, hogy semmi nyoma nem marad ha ráun a gyerek ellentétben a tetoválással vagy a fültágítóval.

2009. dec. 30. 22:09
 12/40 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem is gusztustalan, de ma már nem nevezhető boozisnak,amikor a srácok a körmüket festik meg ilyenek.

Ha ennyire akarod,egyszerűen viseld,miért ilyen fontos,mit szól anyukád?

2009. dec. 30. 22:11
 13/40 anonim ***** válasza:
66%
Még egy dolgot azért elmondanék. Ha megcsináltatod, akkor eszedbe se jusson egy pár napig tejet, tejterméket, gyümölcslevet, stb.-t inni mert állatira begyullad! Marad a víz és az óvatosan evés (az elején nagyon fura lesz)
2009. dec. 30. 22:12
 14/40 A kérdező kommentje:
így se annyira fényes a kapcsolatunk és nem akarok még jobban összeveszni vele főleg egy ilyen dolog miatt.Aki segitőkész volt annak köszönöm
2009. dec. 30. 22:16
 15/40 anonim ***** válasza:
54%

Nőj fel édes fiam, és higgy anyádnak. ennyi idősen én is akartam köldökpiercinget, de most már hálás vagyok a szüleimnek, hogy azonnal letiltottak róla, ugyanis ezzel nem lettem volna sem jobb, sem különlegesebb. legyél inkább jófej, szellemes és kedves, az mindig, minden helyzetben menő.

24 N

2009. dec. 30. 22:17
 16/40 anonim ***** válasza:
50%

Neee csináltass! 15 éves fiú vagy. Ne akarj melegnek látszani!

Plusz ha anyuddal rossz a kapcsolatod, akkor ne ronts ezzel még jobban rajta! Majd 1-2 év múlva hozd fel újra, mikor már rendbe jött a kapcsolatotok! :)

14/L

2009. dec. 30. 22:22
 17/40 anonim ***** válasza:
51%
Jajj ne hallgass rájuk! Titokban csináltasd meg! Én úgy csináltattam és 1 évig nem vették észre! :D
2009. dec. 30. 22:30
 18/40 anonim ***** válasza:
48%
22:30 aztán bölcs válasz volt.. Gratulálok neki...
2009. dec. 30. 22:31
 19/40 anonim ***** válasza:
48%
A PIERCING KIVEHETŐ ÉS A LEGTÖBB HELYEN BEGYÓGYUL A LYUK. Amúgy kit zavar hogy vkinek a nyelvén van egy tűnyi vastagságú lyuk? nem észrevehető és az evésben se akadályoz.
2009. dec. 30. 22:32
 20/40 anonim ***** válasza:
56%

Hát én a nyelvpiercingtől nagyon félek, a szúrástól nem is de a gyulladástól igen.

Valóban nem lehet látni. Én azt tartom undorítónak amikor a lányok és fiúk kidugják és dörzsölik a szájukat vele.

Nekem van piercingem 2 szemöldök egy ajak meg 4 tetkóm is, tehát egyáltalán nem vagyok ellene.

anyudnak csak vesd fel, előtte bemész és időpontot kérsz, majd mondod anyudnak hogy mész csináltatni, vagy csak mész vhova. Csak abból fogja észrevenni hogy nem tudsz majd beszélni a nyelvedtől mert fel lesz dagadva. De ezt meg tudod akkor csinálni mikor ahogy írtad 5 napra otthon hagy, addig kúrálod magad ne legyen annyira feltűnő.

És sztem ha anyud nagyon ellene van akkor sem fog a kapcsolatotok e miatt romlani.Hisz egy piercingtől még ugyanolyan ember vagy.

22/L

2009. dec. 30. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!