Hogyan győzzem meg anyámat hogy lehessen nyelvpiercingem? 15/f
1. kicsi vagy
2. bqzi is vagy ezek szerint
3. anyád helyébe péklapáttal szájon vágnálak
Milyen a stílusod?
Ne győzd meg, ez egy hülye divat, ráadásul ronda is ott a nyelvedbe az a drótdarab... Minek ilyenekre a drága pénzt elfecsérelni?
Igaza van az első válaszolónak, anyukádnak tényleg több esze van.
Igaza van.
Ha egy tűt akarsz átszúratni a nyelveden, akkor legyél annyira laza, hogy leszarod, ki engedi meg és ki nem.
Ha meg számít anyuci, akkor felejtsd el az egészet, nem neked való.
Egyébként meg férfiként visszataszítónak találom a nyelv- és orrpiercinget, de nem akarlak lebeszélni róla, csak úgy mondom. :-)
(Mellesleg a legnagyobb fertőzésveszélynek készülsz kitenni magad, de ezt már biztosan tudod - és ennek megfelelően biztosan tojsz is rá.) :-)))
21:56osnak
nem akarok ebbe belemenni de mondjuk ugy anyám nem ugy kezel mint egy kis gyereket ( most is 5 napig egyedül hagyott itthon)
a stílusomról: nemigazán sorolom magam ilyenbe mondjuk úgy hosszabb hajam van (kicsit mondhatjuk emónak is ) öltözködésem viszont teljesen átlagos
Én elmondom hogy csináltam. (bár máshol van piercingem)
Elmondtam anyának hogy ettöl nem leszek rossz ember szoval hogy ez nem változtat a személyiségemen és hogy legalább adjon egy esélyt hogy bebizonyitsam. Megigértem ha nem teccik neki akkor kiveszem. És persze tetszett neki. Én akkor 16éves voltam. Sok skert:) 18L
gusztustalan. fiúkon bzis, mindenhol. Talán még a szemöldökös elmegy bár nem szeretem.
csajokon meg undorító. Hánynom kell tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!