Normálisak a szüleim?
Kiakadtam ma teljesen....nem hiszem el hogy ez más családokban is így van.....
12.28.-a nincs otthon kaja anyám elmegy vásárolni 1000ft-ból vesz magának 600-ért egy cigit 6zsemlét meg szalámit meg 1 üveg coca cola-t
ok mondom és mi lesz az ebéd,vacsora?
-amit találsz....
12.30 nincs itthon semmi kaja elmennek vásárolni
benzin:500ft
amit vettek szilveszterre:
saga füstölt virsli 10db-os
1rúd szalámi
5db coca cola
de azzal a szöveggel hogy:
vislit ne egyél mert holnapra van meg szalámit is csak keveset mert az is holnapra van
erre megkérdezem hogy ennyit vettetek?
-igen ha nem tetszik adj több pénz vagy menj el te vásárolni (kocsim nincs gyalog meg elég messze van kb 5-6km)
Még 1 évig ki kell ezt bírni nem hiszem hogy ez másnál is így van :(
Hát... ez szerintem nem normális. Em csak kíváncsiságból, akkor mit egyél? Egy zsemlét meg egy pohár kólát? :D
De szerintem simán megoldható úgy, h megmondod nekik, h mit vegyenek, és ha ők nem akarnak, akkor csinálsz magadnak (esetleg nekik) is kaját. Hát más ötletem nem nagyon van :S
Ugyanez van nekem is itthon.
Nem csak nálatok.
Komolyan sajnállak, borzalmas szüleid vannak, ha lehet őket annak nevezni. Lehet, hogy nincs pénzük, de azt ami van nem cigire meg baromságra, hanem a gyerek ételére kéne költeni.
Ne haragudj, de primitívek.
Nincs nagyi vagy valaki a közelben, nem éhezhetsz, szegénykém, úgy sajnállak.
Miért, mi lesz egy év múlva?
Amúgy ha nem lenne olyan messze a bolt azt mondanám menj el te vásárolni. De így kocsi nélkül, hát... Neked van igazad.
Ez minden csak nem bevásárlás!!! Főtt ételt mikor szoktatok enni? 17 éves fiú vagy, akinek még fejlődésben van a szervezete, szüksége van energiára, h legyen megfelelő erőnléte, és h tudjál tanulni!!!!!!!!
Ha ez sokáig így folytatódik, nem lesz jó vége!! :( Sajnálom, h ezt kell mondanom, de ez van!!!
A szüleidnek nem cigire kellene költeni a pénzt, hanem tápláló ételekre, mint Pl: kenyér, hús, zöldség, gyümölcs stb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!