Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jövője a kapcsolatnak?

Van jövője a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Én, 24/f a barátnőm 17/l. 21 hónapja vagyunk együtt. 6 hónapos ismeretségre hozzám költözött albérletembe, 7 hónapra. Majd onnan én költöztem hozzájuk, mert ugye olcsóbb és jó volt a családi viszony. Itt 10 hónapot töltöttünk együtt, majd újabb albérletbe mentünk. 1,5 hónap lett belőle. Gyakran vitáztunk. Végül arra jutottunk, hogy külön lakunk, és együtt maradunk. Ez javulhat? Szerintetek lehet a fiatalsága az ok? Vagy a külön lakás segít. Akár 1-2 év múlva újból megpróbálni. Mindketten nagyon szeretjük egymást!
2009. dec. 30. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök aranyos ez a kis fészkelődős kapcsi, de szerintem minden a legnagyobb rendben van!
2009. dec. 30. 17:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár 1 válaszból nem lesz statisztika, mégis nyugtatólag hatott rám!
2009. dec. 30. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincsen semmi gond. Normális ha 1-2 alkalommal netán összevesznek egy párkapcsolatban.
2009. dec. 30. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szia;

szerintem ez jó , hogy eggyütt vagytok, de nem éltek eggyütt, hanem randiztok, nyaraltok, néha eggyüttalszotok. Egy 17 éves lány még fiatal ahhoz, hogy eggyütt lakjon valakivel, mossa a ruháit, takarítson utána, főzzön rá. Ez még nem az ő életkora:D Azért ne feledd, hogy 7 év van köztetek.

2009. dec. 30. 17:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy utoljára azért költözött haza, mert nagyon összekaptunk és abban maradtunk, hogy ne hagyjuk el egymást, csak éljünk külön.
2009. dec. 30. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Náluk mi van otthon, hogy már harmadszor költözik ide-oda a barátnőd másfél év alatt, pedig még csak 17 éves??? Elnézést, költői kérdés, semmi közöm hozzá, csak furcsa.

Egyébként szerintem változhat, 17 évesen még nem feltétlenül érett valaki az önálló de egyben közös, problémákkal és kompromisszumokkal teli életre. És szerintem sokat fog még változni az elkövetkezendő években, magamból kiindulva.:) Ami a hozzáállását is megváltoztatja sok mindenhez. Szóval, ha addig kibírja a kapcsolatotok, és újra megpróbáljátok, meglehet, hogy már könnyebben összecsiszolódtok együttélés szempontjából. Mindenesetre tetszik, így képesek vagytok megoldani a helyzetet.. Nem szakítással, csak külön költözéssel.:) Manapság mindenre a végleges szétválás a megoldás, szóval öröm ilyet is hallani.

2009. dec. 30. 17:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy értékes válaszokat adtok. Nálunk is a kötelesség volt a vita tárgya, ami benne még nem elég.

Remélem váltoik ez. Én kivárnám mindenképp.

2009. dec. 30. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

17/L

Én még nem lennék elég érett egy összeköltözősdihez. Talán lusta vagyok jelenleg ahhoz, hogy főzzek-mossak-takarítsak... A suli az első, jelenleg. Aztán ez majd olyan 6 év múlva változni fog. Kellenek a barátnős esték nálam, a barátom nélkül. És a barátomnak is kellenek szabad esték/délutánok, amikor a saját baráti társaságával van - nélkülem. Ennyi idősen még elég sok szabad teret igénylek :D Aztán majd megkomolyodom, és jöhet az összeköltözés.

erről én így vélekedek.

2009. dec. 30. 18:02
 9/10 anonim válasza:
100%

17 évesen még nagyon fiatal a barátnőd egy érett, összeköltözős felnőtt kapcsolatra.

Szerintem jó hogy külön lesztek de mégis együtt maradtok, nem kell egyből szakítani h avan egy kis probléma. Szeretitek egymást, ez a lényeg és tartsatok ki addig amíg ezt érzitek!

2009. dec. 30. 19:37
 10/10 anonim válasza:
jajaja, nincs semmi gaz, akkor meg plane nem ha ezen nincs feszültseg, nem megy, majd kesöbb..
2010. márc. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!