Van jövője a kapcsolatnak?
szia;
szerintem ez jó , hogy eggyütt vagytok, de nem éltek eggyütt, hanem randiztok, nyaraltok, néha eggyüttalszotok. Egy 17 éves lány még fiatal ahhoz, hogy eggyütt lakjon valakivel, mossa a ruháit, takarítson utána, főzzön rá. Ez még nem az ő életkora:D Azért ne feledd, hogy 7 év van köztetek.
Náluk mi van otthon, hogy már harmadszor költözik ide-oda a barátnőd másfél év alatt, pedig még csak 17 éves??? Elnézést, költői kérdés, semmi közöm hozzá, csak furcsa.
Egyébként szerintem változhat, 17 évesen még nem feltétlenül érett valaki az önálló de egyben közös, problémákkal és kompromisszumokkal teli életre. És szerintem sokat fog még változni az elkövetkezendő években, magamból kiindulva.:) Ami a hozzáállását is megváltoztatja sok mindenhez. Szóval, ha addig kibírja a kapcsolatotok, és újra megpróbáljátok, meglehet, hogy már könnyebben összecsiszolódtok együttélés szempontjából. Mindenesetre tetszik, így képesek vagytok megoldani a helyzetet.. Nem szakítással, csak külön költözéssel.:) Manapság mindenre a végleges szétválás a megoldás, szóval öröm ilyet is hallani.
Örülök, hogy értékes válaszokat adtok. Nálunk is a kötelesség volt a vita tárgya, ami benne még nem elég.
Remélem váltoik ez. Én kivárnám mindenképp.
17/L
Én még nem lennék elég érett egy összeköltözősdihez. Talán lusta vagyok jelenleg ahhoz, hogy főzzek-mossak-takarítsak... A suli az első, jelenleg. Aztán ez majd olyan 6 év múlva változni fog. Kellenek a barátnős esték nálam, a barátom nélkül. És a barátomnak is kellenek szabad esték/délutánok, amikor a saját baráti társaságával van - nélkülem. Ennyi idősen még elég sok szabad teret igénylek :D Aztán majd megkomolyodom, és jöhet az összeköltözés.
erről én így vélekedek.
17 évesen még nagyon fiatal a barátnőd egy érett, összeköltözős felnőtt kapcsolatra.
Szerintem jó hogy külön lesztek de mégis együtt maradtok, nem kell egyből szakítani h avan egy kis probléma. Szeretitek egymást, ez a lényeg és tartsatok ki addig amíg ezt érzitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!